2010. május 10., hétfő

Gréti szösszenet

Ha hétfő, akkor táncóra Grétinek. Ma is voltunk és roppantmód elemében volt. Bár mikor nem ...? :)))))

A tanár kivételesen nem előttük táncolt, hanem mögöttük. De ugyanúgy láthatták őt a tükörből. Ennek ellenére folyton hátraforogtak, úgy nézték, mit csinál.

A tanár megszólalt:
-Lányok, a tükröt nézzétek. Tudjátok, tükröm, tükröm mondd meg nékem ...
Mire Gréti folytatta:
-...ki a legszebb e vidéken.
-Na ki? - kérdezte a tanár.
-Te. - válaszolta Gréti. Na, ettől minden szülő kifeküdt a nevetéstől. A tanár elolvadt és puszit nyomott Gréti feje búbjára.

Később, a tanár megunta, hogy nem nagyon megy a csajoknak az utánozás. Hát játszottak. Ő mindenféle jópofa dolgot művelt a testével, izgett-mozgott, a csajoknak meg utánozni kellett. Ki hangosabban, ki halkabban kuncogott. Gréti persze most se sajnálta a hangerőt, hangosan röhögött, majd közölte a tanárral:
-Vicces vagy! :)

A tanár teljesen elolvadt. Szépnek is és viccesnek is nyilvánította Gréti, már csak jó napja lehet.

No, ezzel még nem volt vége.

Van egy szám, amit énekelni is szokott a tanár. Na jó, mondja a szövegét, mert az szoros összefüggésben van a mozgással. Gréti mindig vele énekli, mint ahogy most is. A tanár, kicsit magukra hagyta őket. Mármint nézte, hogy nélküle, a minta nélkül mire jutnak. Gréti nem zavartatta magát. Teli torokból énekelte a dalt egyedül is, merthogy a többiek nem tudták a szöveget. És közben ropta a táncot. A többiek meg nézték, hallgatták és próbálták utánozni és utáni mondani. :)))))))

A következő körben a tanár megkérte Grétit, hogy ő ne énekeljen... de nélküle semmilyen dal nem csendült fel, a többiek őt lesték, hátha súg. :)

Az egész helyzet vicces volt. Minden szülő jót nevetett. De mellette én büszke is voltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése