2010. május 10., hétfő

Gréti barátnője

Gréti az oviban is nagyon központi darab. Mindig mindenhol ott van, neki mindig mindenről tudnia kell és ha felmerül valami kérés vagy probléma, ő rögtön tüsténkedik és próbálja megoldani a helyzetet.

Eleinte 2 komolyabb barátnője volt. Ők a Pimpik. Két iker kislány, akiket mindenki csak Pimpiknek hív. Aztán a triumvirátushoz csatlakozott egy Annamari nevű kislány, aki nagyon "ütésálló". Elviseli azt is, amikor a másik 3 kiközösíti, nagyon jó alkalmazkodó képességgel bír.

Aztán, amikor pár hónapja másik csoportba került úszáson, akkor kiderült, hogy az új csoportba 3 ovis csoporttársa is jár. Naná, 2 ebből iker, bár nem egypetéjű, hisz az egyik fiú, a másik lány. :) Talán az úszásnak köszönhetően is a két kiscsaj, Gréti és Nati nagyon jó barátságot kötött. Ugyan időnként kenyértörésre kerül a sor, de eddig mindig kibékültek. Gréti hajlandó Nati esetén az elsőségről is lemondani néha, ami igen nagy szó nála. Ezalatt azt értem, hogy elfogadja, hogy nem mindig csak ő lehet a főnök, hanem Nati is.

Ma, mikor mentem Grétiért, azzal fogadott, hogy Natinak a hétvégén bicajozás közben eltört a karja és kórházban van. Mint kiderült, napközben úgy hiányolta, hogy sírt utána.

Tánc alatt felhívtam Nati anyukáját, hátha meg tudjuk látogatni vagy esetleg legalább telefonon tudnak a csajok beszélni. Meg ugyan nem tudtuk látogatni, mert pesti kórházban van és este már nem indultunk útnak, de tánc után, lefekvés előtt még visszahívtak és tudott a két csajszi pár szót váltani egymással. Ugyan nem volt egy túl hosszú beszélgetés, de legalább kicsit megnyugodtak a kedélyek. :)

Remélem, gyorsan meggyógyul Nati! Ezt elősegítendő holnap az oviban mindenki neki fog rajzolni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése