2010. január 14., csütörtök

Mosódió

Még hónapokkal ezelőtt olvastam a mosódióról a Bogdanovits család blogjában. Akkor különösebben nem foglalkoztatott tovább a téma, de valahogy mélyen berögzült.

Aztán a napokban a fehérnemű fehérítésről kerestem cikkeket, amikor egy olyan oldalon lukadtam ki, ami a mosódióval való mosást népszerűsíti.

Az oldal szerint környezetbarát, hatékony és a ruhákat finom tapintásúvá varázsolja. Allergiásoknak is javasolják, mivel extra illatanyag nélkül nem igen szokott allergiát kiváltani, babák ruháihoz is tökéletesen alkalmas. Ráadásul lényegesen olcsóbb, mint a bolti mosószerek.

Gondoltam mit veszthetek, kipróbálom. Meg is rendeltem és pár napon belül meg is érkezett. Azóta azzal mosok. Semmivel sem mos rosszabbul, mint a drága mosószerek. A víz lágyításához némi mosószódát szoktam még a mosáshoz adagolni. Aki szereti, hogy ha illata van a ruhának, ahogy én is, annak ajánlott mosóparfümöt vásárolni. Tényleg nagyon kellemes illatú lesz tőle a ruha.

Mivel tényleg bevált, ezért teljesen áttértem a mosódió használatára. Javaslom, hogy aki eddig nem próbálta még, próbálja ki. Ezzel is hozzájárulunk környezetünk védelméhez és semmiről sem kell lemondanunk. Az eredmény tiszta, illatos ruhák.

1 megjegyzés:

 1. Olyan boldognak érzem magam a házasságomban, miután OGODO doktor visszaküldte a férjemet, aki elvált velem 6 hónapig. Am GABRIELA név szerint. Még ha szájam is van a testemen, nem lesz elég, hogy köszönetet mondjak OGODO doktornak az életemben nyújtott segítségért. A férjem elválasztott velem a 6 hónapig és fájdalmaiban és fájdalmaiban volt vele. Szóval mindenhol kerestem segítséget, de semmi sem dolgozott ki, amíg nem találkoztam Doktor OGODO-val, akivel kapcsolatba léptem az interneten. Megmagyaráztam neki a helyzetemet, és megígérte, hogy a férjem 24-48 órán belül visszakerül hozzám, ameddig a szívem még mindig verte őt. Hittem benne, és varázslatot készített nekem, és a férjem pontosan akkor hívott, amikor OGODO doktor mondott. Ő könyörgött, és azt mondta, hogy szüksége van rám, és most újra boldogan élünk az elmúlt 9 hónapban. Mindenki ott, aki elolvassa a cikket, amely segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba vele ... E-mail. Dr. OGODO az ogodomikespells@gmail.com címen további információért
  Ha te vagy ott, átmensz ezen
  az alább felsorolt ​​problémák is tökéletesek
  (1) Szeretné, ha az ex?
  (2) mindig rossz álmod van?
  (3) Szeretne támogatni az irodádban?
  (4) Szeretné, hogy a nők / férfiak után futhassanak?
  (5) Kérek egy gyereket?
  (6) Szeretné, hogy gazdag legyen?
  (7) Szeretné kötni a férjét / feleségét?
  örökké a tiéd?
  (8) Szüksége van pénzügyi támogatásra?
  (9) Megcsaltak és akartok
  visszaszerezze az elveszett pénzt?
  Ha szüksége van vagy szeretne bármilyen információt a szerelemről vagy
  a pénz varázslatai megoldhatják ezt a problémát
  ma a Spell Of Solution Temple-ben ...
  Hogyan lehet boldogabb házasságot várni arra, hogy a házastársod megváltozzon

  VálaszTörlés