2009. szeptember 18., péntek

Piaclátogatás az ovival

Gréti már napokkal előtte alig fért a bőrébe, annyira várta a napot, amikor az ovival végre elmennek a piacra. Minden nap megkérdezte, hogy még hányat kell aludnia.

Aztán eljött a nagy nap. Reggel gyorsan kipattant az ágyból és sürgetett, hogy menjünk már, mert el fogunk késni, ma előbb kellene beérni. Persze nem kellett előbb odaérni, de ő nagyon ment volna már. :)

A piaclátogatásra 3 ovónéni kísérte el őket. Odafelé busszal mentek, vissza pedig gyalogoltatták a csapatot. A többség kidőlt és ebéd után elaludt, de Grétit ettől nagyobb túrának kell kitenni, edzésben van. Anyum rendszeresen körbegyalogoltatja vele a várost séta címén.

Olyannyira nem fáradt el, hogy délután aludni sem akart. Teljesen feldobott volt. Pedig már rengetegszer volt a piacon velünk, de az ovival menni mégis más. Vettek almát is, hogy ne üres kézzel térjenek vissza az oviba.

A mai napot is nagyon várta, mert ma főzik meg az almát, amit vettek kompótnak. Ők vághatják fel pici késekkel az almát. Hát ettől nem lettem túl boldog, de remélem nem lesz semmi gond és mind túléli.

Biztos ma is komoly beszámolót fog tartani. A mai téma a kompót lesz és tuti, hogy ezek után azt fogja gondolni, hogy ő tud főzni.

Most a következő cél az ovis sportnap, ami holnap lesz. Nagyon élvezi, hogy rengeteg programot kínálnak nekik.

Szép napot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése