2009. április 17., péntek

Next step

Tegnap, miután Gréti hazajött az oviból ebéd után, bepakoltam a két gyereket a kocsiba és útrakeltünk. Krisznek még 2 helyről kellett beszerezni végzettséget igazoló hitelesítéseket és mivel ő úgyse tud menni, hát mentünk mi nélküle. Mind a két hely a II. kerületben van Pesten. Király hely ... Sarkonként indulhattam kézifékkel, mert csekkolnom kellett, hogy merre menjek. Mondjuk még mindig jobb, mintha sarkonként kézifékkel kellett volna megállnom... :)

Végül mindkét helyen aláírogatták és lepecsételgették a másolatokat. Igaz nem volt olyan pecsétjük, aminek az a szövege, hogy az eredetivel megegyező hiteles másolat, de mindre ráírták, illetve amikor megunták, ráíratták velem. A sulinak a hivatalos plecsniját nyomták rá csak így.

A hegyről lefele jövet úgy döntöttem, hogy az első szélesebb lefelé tartó utcán indulunk el lefelé. Jól tettük. A Daubner cukrászdánál likadtunk ki. Hmmmmmm, még most ahogy írom is összefut a számban a nyál. Azok a torták, sütik, fagyik és pogácsák...! Mondtam is a csajoknak, hogy megyünk enni. :) Vettem 1-1 fagyit és káposztás pogit. Az a pogácsa! Ha etteteék már finom. Olyan lágy, szétolvad a szájban. Persze a fagyi is gyorsan elfogyott.

Aztán be kellett ugranunk oda, ahol vettük a gépem, mert egy billentyűm meghalt, még szerencse, hogy garis. Leszedték a billenytűzetet, most külső billentyűzeten pötyörészek. Az agyam kicsit szétesett tőle, mert a gépen levő touch padet használom, és folyton a noti billenytűzete felé nyúlkálok, ami ugye nincs is ott. De aranylelkű barátném SOS intézi nekem az új billenytűzetet. (Ha a főnökei eccer olvassák, akkor üzenem, hogy előléptetést érdemelne!)

Aztán beugrottunk a Duna Plázába a gyerekeknek cipőt venni, mert ebben a hirtelen jött nyárban, megfő a lábuk a zárt cipőkben. Utána büszkén cipelte mindkettő a saját zacskóját. :) Szofi közben termelt is, így illatfelhőt húztunk magunk után. :) Biztos szerettek minket, de csak a parkolóházban volt a kocsiban pelus.

Aztán kaját is kellett vennünk. Krisszel az Auchanban találkoztunk.

Este, hullafáradtan értünk haza. De újabb dolgokat sikerült elintézni. Reményeim szerint jól. :)
Szép napot,
Hella

1 megjegyzés:

  1. Helyes, helyes helyes! De jó ilyeneket olvasni! Szépen haladtok, és már várom a következő lépést :-)

    VálaszTörlés