2009. április 12., vasárnap

Kiscipők

Krisz ma is elment a barátainkhoz a lányokkal. Ők pedig erre vártak, de nem gondolták, hogy milyen vicces helyzet kerekedik ki.

Az ő lányuknak még tartogattak egy meglepit. Egy egészen picit, kb. 6 hetest. :) Vettek 1 pár pici cipőt és elrejtették a fűben. Megvárták, hogy az én családom is odaérjen és indult a keresgélős játék. De nem az ő lányuk találta meg a cipellőket, hanem a mienk, Gréti. Ezek után rohant a hugához, Szofihoz, hogy nézd Szofi, a nyuszi hozott neked cipőt ajándékba. Közben a barátaink hiába mondták, hogy nem Szofié, hanem az ő lányuké. Közben Gréti odaadta a cipőket Szofinak, aki ha megkaparint valamit, nem mindig lehet tőle elvenni. Persze a cipőket se akarta odaadni. Közben, a barátaink próbálták Grétinek bizonygatni, hogy a nyuszi azt az ő lányuknak hozta, de Gréti nem hitte nekik, közölte, hogy az túl kicsi az ő lányuknak. :))))

Gréti megtalálta a "kistesó" által írt levelet is. Azon morfondírozott, hogy vajon ki írhatta. Majd rávágta: "Biztos a nyuszi." :) Vitte is Kriszhez, aki felolvasta a kistesó nagytesónak szóló üdvözletét. És ekkor elkerekedtek a szemei, mert ekkor jött rá, hogy miről van szó. :)))) Emlékezetes lesz azt hiszem ez a bejelentésük.

Gréti még mindig kételkedik benne, hogy nem Szofinak szánta a nyuszi a cipőket.

Úúúúúúúúúgy örülök, hogy jön nekik a baba. :)

Szép napot,
Hella

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése