2011. január 2., vasárnap

Szilveszter

Ismét eljött az év vége. Szilveszter előtti napokban mindent beszereztünk, ami kellett és reménykedtünk, hogy minél többen el tudnak jönni a buliba. Sajnos páran le kellett, hogy mondják, de így is 17-en összejöttünk. Azt hiszem, ez egy ideális létszám volt.

Reggel nekiálltam elkészíteni a kajákat: malacsült, lilakáposzta, krumplipüré, tésztasali, rukkolasali, svéd húsgombóc (a la IKEA), tiramisu, sajtos, zöldséges hidegtálak, lencseleves. Gyorsan kitakarítottam, majd megérkezett az első család. Ekkor elrohantam, hogy én is puccba vágjam magam. :)

Éjfél előtt felköszöntöttük Grétit. Erről természetesen nem készült egy kép sem, mert addigra merült le a fényképezőm. :)

Éjfél után Robi, a tűzszerészünk tűzijátékozott nekünk (a gyerekek pedig biztosították, hogy ablakot is kelljen mosnom :D).

Szuper volt az este, jókat ettünk és nevettünk. Olyan emberek voltak itt, akiket kedvelünk szeretünk. A gyerekek hatalmasat tomboltak. Időnként a saját hangom sem hallottam tőlük: de ez jelezte, hogy jól érzik magukat. Kell ennél több? :)

Képek itt.

5 megjegyzés:

  1. Hát, sajnálom, hogy lemaradtunk! Képek alapján is nagyon vidám volt a hangulat!
    De legalább Zita köhögése javult.
    Pótoljuk majd az elmaradt találkozót, azt hiszem, lesz alkalom bőven! Ha belegondolok, hogy beköltözés után szerintem állandóan vendégül fogunk mi is látni... :) Már alig várom. :) :) De tényleg.

    Grétinek pedig utólag is nagyon boldog szülinapot! A torta, nos, igen, az érdekesen nézett ki. :P Ha Zsófi legközelebb nem ér rá, sütök én Nektek, ha feleannyira jól sikerül is (bár nekem is volt már remek tortaalkotásom, most ez természetesen nagy-nagy dicsekvés :D), már akkor sem giccses legalább. :)
    No, most megyek én is tortalapokat sütni. Remélem, érdemes lesz bemutatni a blogban. :)

    VálaszTörlés
  2. Tünde: Nektek is boldog új évet! :)

    Vera, semmiről sem maradtunk még le. ;) Még minden bepótolható. :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Hella!
    Jöttem én is boldog új évet kívánni nektek és utólag is boldog szülinapot Grétinek!
    Megmondom őszintén, hogy te is 2010 "nyereményei" közé tartozol számomra. Teljesen a lelkemig hatolt, ahogy egyszer megvédtél engem a blogomon, akkor még szinte ismeretlenül! És azóta is, annyi kedvességet kapok-kapunk tőletek! Tele vagy önzetlen segítőkészséggel, vendégül is láttál volna (ha nekünk is alkalmas lett volna), munkákat néztél nekem, igazán köszönöm! Azt pedig nagyon sajnálom, hogy közös projektünk kicsit sok léket kapott, bár ez tipikusan olyan dolog, ami halasztható!!!! És már megvan az az örömteli "hozománya", hogy ilyen jóban vagy Verával!!!

    Szóval minden jót és szépet nektek erre az évre!!!!
    Puszi,
    Szilvi

    VálaszTörlés
  4. Szilvi, köszönöm Gréti nevében a köszöntést és az új évi jókívánságokat! Nektek is boldog új évet!

    És köszönöm, amit írtál, nagyon jól esett! :)

    VálaszTörlés