2010. december 6., hétfő

Reggeli íz-zamat és ostyagyár

Gyengébb gyomrúak és finnyásak ne olvassák tovább. :)

Estére mind a 4 állatka a garázsba költözik, ott alszanak. Erre főként a kuty miatt van szükség, mert még mindig azt hiszi, hogy az ágy a WC ... :S

Este Krisz feküdt később, és kivételesen rábíztam az állatkák begyűjtését és garázsba telepítését. Greyt nem találta meg és azt hitte, hogy a garázsban bújt el. De nem.

Reggel, megyek a fürdőszobába. Még totál kómás voltam, kettőig alig láttam, de mintha valami szagra lettem volna figyelmes. Próbáltam a szag forrását fellelni. Nem kellett sokat keresnem. A zuhanyban illatozott egy nagy adag lágy trutty. Annyira "örültem". Előbb kiszedtem, majd fertőtleníthettem a zuhanyzót.

De le kellett mennem a fertőtlenítőszerért a garázsba. Ahonnan persze kitört a másik 3 állat is.

Kuty persze rögtön felrohant és a család még alvó felének nyakába vetődött, aminek annyira nem örültek.

Család összekészült, mindenki lement, én még gyorsan megágyaztam. Szofi ágyánál kicsit elakadtam. Newton 2 hatalmas adag pisit nyomott Szofi ágyneműire. Ismét moshatom az ágytakarót, az ágyneműt és a paplant is. Minden átázott. :(

Ezután mentem és végeztem a garázs szokásos takarítását. A macskák (ha nem kerülnek véletlen elzárásra az alomtól, oda intézik a dolguk), de a kutya sem a pelenkát, sem az almot nem komálja. És persze az luxus elvárás lenne tőle, hogy várja meg, amíg reggel kiengedjük. Így tehát minden reggel mosom fel az ide-oda nyomott pisifoltokat és kakihegyeket.

És hova szeret a legjobban pisilni? Az alomtálca mellé! De csak azért, hogy az alá be tudjon folyni és azt is takaríthassam le.

Imádom az állatokat. :)

2 megjegyzés:

  1. Nekunk mindig volt kutyank (kopo, labi, csivava), de kertunk sosem.
    Igy a kutya a lakasban volt es soha semmi gond nem volt pisi-kaki teren. Persze, egyszer -egyszer elofordul az elso par napban a konyhakore, de ennek kovetkezmenye egy kaidos leszidas volt egy kisebb "segrepacsival" egy osszetekert ujsaggal.
    Igaz, 3-4 honapos koraig ket orankent mentuk le a negyedikrol pisilni es kakilni.:) Perssze, minden pisinel ujjongas es jutalomfalat. Egy elmeny volt, de aztan kesobb lazabbra vehettuk es bealltunk a napi negy setara, amibol egy volt nagy, a tobbi csak pisi-kaki intezes. Az utolso rovid seta este 10 ora korul volt, igy reggel 8-ig kibirta. Az alom nalunk nem johetett szoba, mert en nem birom a latvanyat es a takaritasat sem.:) Elobb-utobb szobatisztank kell lennie Newton-nak is.:)

    VálaszTörlés
  2. Ez a kiviszem, ujjongok, ha sikerül, jutifalat és a leszidom, ha bent intézi nálunk is műxik. De ő fütyül rá.

    Egyszer csak-csak szobatiszta lesz... Remélem...

    VálaszTörlés