2010. december 14., kedd

Gyerünk, gyerünk, meg tudod csinálni ...

Judit mostanában írt egy bejegyzést, hogy kitartó munkával formába hozta magát. Gondoltam, nekem sem ártana ismét mozgósítani magam és tenni valamit a jobb formáért és közérzetért. Na meg azért is, hogy szívesebben nézzek a tükörbe.

Azt persze nem mondanám, hogy el vagyok hízva, de egyes helyeken nem komálom a zsírpárnákat. No meg nem ilyen voltam a gyerekek születése előtt. És miért kellene lemondani róla, hogy jól nézzek ki ismét. Vagyis inkább úgy, ahogy szeretnék kinézni.

Most sikerülni fog? Remélem. :) Garancia nincs. De elkezdtem.

Megvettem Réka DVD-jét. A tavalyit vettem, mert az le volt árazva. :) És nem hiszem, hogy a tavaly kiadott anyag rosszabb lenne, mint az idei.

Régen, amikor még aktív sportoló voltam, mindig kicsit lenézően néztem, hogy mit ugrálnak, küzdenek itt ezek az emberek. Ahh, könnyű, simán megcsinálom, amit ők is. No de az rég volt ám. :) Nem tegnap.

A DVD-n 3 db 20 perces blokk van (has, comb, fenék) és egy 40 perces átmozgató. Első nap a 20 perces hasas részt csináltam meg. Izé :)))) 5 perc után már fájt. 12 perc után már vicsorogtam, 16 percnél már néztem az órát, hogy mennyinél járunk és még meddig kell kínlódni. A szemeimet úgy kellett visszaszuszakolnom a végén, mert az erőlködéstől annyira kidülledtek.

Amikor az ember feladná, egyszer csak megszólal Réka: "Gyerünk, gyerünk, meg tudod csinálni." Köszi, persze, csak beveszek egy pár fájdalomcsillapítót. :D

A hasas feladatsor után a következő nap a fenékre és csípőre való feladatsort csináltam meg. A hatás hasonló volt. A végén, mikor megkönnyebbültem volna, hogy letelt a 20 perc, megszólalt, hogy kemény vagy, húzzunk rá még egy kicsit. Szóhoz sem jutottam. :))))

Megpróbálok most kitartóbb lenni. Hátha eltűnnek azok a zsírpárnák végre. :)

2 megjegyzés:

  1. A Réka egy ÁLLAT! De ha nem adod fel, és rendzsresen hajlandó vagy vele kínlódni tuti megéri! :) Hajrá, nagyon drukkolok, menni fog!!!

    VálaszTörlés