2010. november 24., szerda

Gyermeki hit

Hétvégén vásárolni mentünk. Egyedül mentem be a boltba, mert Grétit már leadtuk a suliban, Szofi pedig elaludt a kocsiban. Na meg a Mikinek is be kellett vásárolnia. :)

A gyerekek nem is látták a csomagot, egészen addig, amíg haza nem értünk. Persze, tudom, hogy még nincs itt a Mikulás ide ... :) De Krisz elfeledte, hogy a csomagtartóban vannak az ajcsik és a lányok épp mellette álltak. Amint rájött, hogy mit tett, rögtön lecsukta az ajtót. De ekkor már késő volt.

Gréti rögtön elkezdett lelkendezni, hogy de jó, a Mikulás a csomagtartóba tette az ajándékokat. Az nem tűnt fel neki, hogy mindez a csirkecombok mellett volt. :) És egyébként is, miért ne rakhatná a Miki a csirkecomb mellé az ajándékot. :D

Természetesen még nem adtuk oda az ajándékot, ki kell várniuk a napját.

Egy másik alkalommal, amikor jöttünk haza az oviból, Gréti azt kezdte el ecsetelni, hogy a Télapó barátja csinálja a hideget és a havat. Fúj egyet a szájával és már itt is a hideg, meg a hó.

Ráhagytam. Meg a tanítónénire, aki egyszer majd elárulja neki a tutit. :) Így Mikulás közeledtével nem akartam lelombozni őt.

Egy másik boltban, ahova már a csajok is jöttek, szereztek karácsonyi termékeket felsorakoztató újságokat maguknak. Itthon pedig alaposan átnézték.

De meséljenek a képek. ;)

1 megjegyzés:

  1. A mieink meg also tagozatban is hittek a Mikulasban es Jezuskaban. Talan harmadik-negyedik osztalyban ultunk le es beszeltuk meg, hogy mi is az igazsag.:) Termeszetesen Bendeguz meg hisz benne. Mar varja a telapot.:)

    VálaszTörlés