2010. október 13., szerda

Krisz utazása

Krisz ismét elutazott. Jó neki. Először úgy volt, hogy én is megyek, hisz meghívtak. De utóbb kiderült, hogy csak Krisz utazását állják. Most nem volt "kedvem" megfinanszírozni, így végül nem mentem.

De örülök neki, hogy ő ismét mehetett. Szerintem egy jó kis élmény elébe néz. Megbeszéltük, hogy irígy azért lehetek. :))

Ma reggel fél 5-kor indult. Több, mint 2 órával a gép indulása előtt kiért a Ferihegyre. Erre szükség is volt, mert ahogy mostanában több cikk és rádióműsor is erről szólt: arrafelé káosz van. Nem egy és nem két ember kési le a gépét a fejetlenség miatt manapság.

A check-innél másfél órát állt sorba. Utána jött a biztonsági ellenőrzés hosszú sora. De még elérte a gépet.

Most száll fel Milánóban a gép. Előbb telefonált.

Mondta, hogy igen érdekes volt. Nem engedték neki, hogy elintézze az ottani check-int is. Amikor Milánóba ért, ott közölték vele, hogy nagyon sokan vannak a gépen és seat requestre helyezték ...

Végül a helyre várók közül elsőnek őt hívták, így jutott neki hely, de azt mondta, hogy csurig van a gép.

Kérdem én: eszerint lehetséges, hogy több jegyet adnak el, mint ahány ember felfér a gépre? Már nagyon régen nem repdestem, így nem tudom mi a módi manapság. De ha ez így van, az azé dúúúúúúúúúúúúva.

New Yorkban kimegy elé egy kollégája a reptérre. Onnan 1-2 órát fognak majd autózni a cég székhelyéhez.

Nem lesznek ott sokat, inkább utazgatni fognak. Meglátogatnak vevőket és részt vesznek egy kiállításon. Megy pár napra Jonesboroba, Memphis "mellé", pár napra Nashville-be és egy kicsit New Yorkban is lehet majd.

A kinti kollégája már említette neki, hogy szerzett jegyeket a Broadwayre, a Mary Poppinsra.

Szóval nem fog unatkozni és remélem, hogy jól érzi majd magát.

Szofi reggel hiányolta kicsit, Gréti eddig a helyén kezeli a dolgot. De 13 nap, az 13 nap. Ennyi időre még sosem utazott egyben, max 1 hétre. No sebaj, szervezem nekik a programokat és pikk-pakk elrepül majd az idő.

2 megjegyzés:

  1. Én is irigykedhetek kicsit? :-)
    De jó most Krisznek!
    Nektek hosszabb lesz a két, mint neki...
    Talán legközelebb el tudod kísérni!
    Ibolya

    VálaszTörlés
  2. Persze! :D Az pénzbe se kerül és egyébként is, van amikor nem olyan rossz érzés az. :)))

    VálaszTörlés