2010. október 14., csütörtök

Csajnap

Miután Krisz elutazott, mi csajok pasi nélkül maradtunk. Ildikó és Viki is pasi nélkül maradt, mert Robinak valami fejtágításra kellett mennie 2-3 napra.

Szóltam az oviban, hogy hamarabb megyek a csajokért, Ildikó is hamarabb ment Vikiért. Majd kocsiba pattantunk (Viki ülését feszítővassal beapplikáltuk a másik két gyerekülés közé) és célba vettük a Westend moziját. Az őrzők legendája című baglyos filmet néztük meg.

Ez is nagyon szépen volt megrajzolva, de nagyon sok sötétben játszódó jelenet volt benne és összességében szerintem nem kisgyerekeknek való. Míg a többinél azt mondanám, amiket eddig láttunk, hogy vízzel elmegy kisgyereknek is, ez inkább nagyobb gyerekeknek és persze felnőtteknek való.

De persze mindig utólag okos az ember, ha már látta a filmet. :)

Szofi az első háromnegyed óra után már ki szeretett volna jönni. Gréti és Viki rendesen végignézték, bár Viki Ildikó ölében ült, Gréti meg Ildikó karja alatt bújt el. Persze a végén közölték, hogy jóóóóóó volt. :D

Hazafelé a lányok végig visongták a hátsó sorban az utat. Amikor már a saját hangom sem hallottam, akkor megmutattam, hogy milyen az, amikor kieresztem a hangom és lebegni kezd a dobhártya. :D Ilyenkor valamiért mindig csönd lett. :)

A lényeg az volt, hogy közösen csináltunk programot. Tök jó volt, jól éreztük magunkat.

Ezt időnként meg kell ismételni. :)

2 megjegyzés:

  1. HA sok-sok ilyen programot tudtok csinálni, akkor nektek is jól fog telni az a két hét! :)Én is várom már, amikor csinálhatok ilyen csajos napoka! De még Zitával is legalább egy évet kell ilyesmire várni. Ahogy ismerem azonban őket, olyan gyorsan öregszenek, hogy nemsokára itt lesz az is... :-)))

    VálaszTörlés
  2. De azért Apával jobb a mozizás mindig, igaz? Csocsi Connecticut-ból! Apa

    VálaszTörlés