2010. szeptember 19., vasárnap

Sportágválasztó

Hát, a sorrend nem az igazi, de végül is mindegy. Pénteken Gréti az ovis csoportjával bement Pestre a sportágválasztóra. Reggel most is a zsebébe tömtem egy cetlit, amire ráírtam a nevét, az én nevem, telszámom, Krisz nevét és számát.

Aztán útra keltek.

Amikor érte mentem az oviba, teljesen át volt öltöztetve. Az óvónéni pedig szólt, hogy ne lepődjek meg, ha Gréti itt-ott feltűnik a médiában, mert neki mindent ki kellett próbálnia. Kicsit aktív volt a gyermek. Innentől másfél napig a lelkendezését hallgattuk. :)

Az már az oviban kiderült, hogy a kedvence a capoeira volt. Itthon is azt mutogatta, hogy ott miket csináltak.

De állítólag a kendo is bejött neki, amikor egy bottal verhették egy muki fejét. :D

Most az után nyomozunk, hogy a környéken van-e csiperkéknek capoeira oktatás. Aztán meglátjuk.

9 megjegyzés:

  1. Azonositasra en a kid up karkotot hasznalom. Probald ki batran. Nem esik le, nem azik el, nem veszti el a gyerek. Marmint, ha amiatt tetted a zsebebe a telefonszamod nevvel egyutt.:) Ot darab kb. 500 Ft es nagyon megbizhato.

    VálaszTörlés
  2. Klára a tavalyi sportágválasztó óta várja, hogy végre judózhasson... Még mindig nem találtam neki a közelben, de reményem, hogy majd lemond róla, elhalt. Zita pedig részese volt a legutóbbinak, tavasszal, mint a kardvívás bemutatója!!!
    Ez a kid up karkötő engem is érdekelne!!!

    Üdv,
    Szilvi

    VálaszTörlés
  3. Ágica, ez jó ötlet! Köszi!

    Én itt találtam ilyet: http://babacsoda.hu/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,151/category_id,38/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,26/vmcchk,1/

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem en is innen rendeltem. Tavaly a T-Com szigeten osztogattak ilyet belepeskor es en nem voltam szegyenlos.:) Amikor utazunk, mindig kapnak ilyet a kezukre. Szakadas es vizallo es csak olloval lehet levenni.

    VálaszTörlés
  5. Gyereket nem lehet chippel ellátni? :D

    VálaszTörlés
  6. Ágica, alapból fel se tételeztem volna, hogy tudsz szégyenlős is lenni. :D No, nem mintha személyesen ismernélek, de valahogy ez jött le. :D

    VálaszTörlés
  7. Ha valamit ingyen adnak, azt biztos elfogadjuk.:)

    VálaszTörlés
  8. Nekem is ezt tanította anyukám: ha adnak, fogadd el, ha ütnek, szaladj el. :D

    VálaszTörlés