2010. szeptember 19., vasárnap

Mozi és rally

A tegnapi nap úgy indult, hogy mit is kezdjünk magunkkal. Mivel a nap eleje nem volt valami fényes (folyton esik az eső), ezért elmentünk moziba. A Sammy nagy kalandja - a titkos átjáró című filmet néztük meg.

Maga a történet nem egy nagy durranás. Mármint nincs tele húde fordulatokkal és nevetni sem sikerült rajta. Ennek ellenére minden gyerekkel megnézetném és utána beszélgetnék velük (a szüleik helyében). Egy kis teknős életéről szól a film, hogy mi mindenen megy (mehet) át élete során. Felborul egy tanker hajó és léket kap ... hálóval kihorgásszák ... nincs élelem számára a tengerben csak szemét ... és persze ott vannak a természetes ellenségei is.

Ezt tesszük mi a Földdel. :(

A film után hazajöttünk. Pontosabban előbb még elmentünk sétálni. Délutánra csodálatos idő lett. Kánikula nem volt, de végre nem esett az eső és sütött a nap.

Átjöttek hozzánk a barátaink és fűszervajas bagetteztünk egyet. Most ez a menő felénk. :) Majd kitalálták, hogy rally verseny van az egyik volt laktanya területén. Még nem voltunk ilyenen, hát most bepótoltuk. Ha nem számítjuk azt, hogy tipegő cipőben dagasztottam a sarat, jó volt.

Ez az én formám. :) Mióta a lányok megvannak, szinte mindig sportcipőben megyek mindenhova. De pár hete végre vettem magamnak normális cipőt is és azóta azt koptatom. Naivan azt hittem, hogy betonon lehet majd baktatni. De nem. Kifelé már igen, de befelé még a kocsiké volt a beton. Na jó, túl lehetett élni és a cipőnek se lett baja. :)

Hétvégén megint nem bírtam ellenállni a fényképezésnek. Az eredmény itt (csajok és barátok) és itt (rally) és itt (természet) van fent.

Származási hely: Mi és barátaink

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése