2010. augusztus 5., csütörtök

Zseniális eladó

Tegnap, mielőtt bementünk a moziba, volt egy kis időnk és sétáltunk egyet. Ahogy baktattunk a Westendben körbe-körbe, egyszer csak odalép hozzám egy nő és valamit a kezembe nyom.

Egy sárga, illatozó cucc volt, amiről kiderült, hogy egy darab szappan és a Holt tengertől származik. És ezzel beszélgetésbe bonyolódott velünk. Először azt hittem, hogy a szappant próbálja majd eladni. De nem!! Azt pár pillanat múlva kivette a kezemből, és kérte, hogy mutassam a kezem.

Próbálta mindezt magyarul előadni, de aztán megkérdezte, hogy beszélünk-e angolul. Mikor mondtuk, hogy igen, akkor angolra váltott.

Szóval kérte a kezem. Hát legyen. Nem tudtam, hogy miért kell neki, de gondoltam biztos nem bánt és feleségül sem akar venni. :) Tartom a kezem ... elővett valamit, majd elkezdte mozgatni az egyik körmömön. Tett vett pár pillanatot, majd elvette a cuccot és gyönyörűen csillogó körmöt láttam viszont. Mintha kilakkozta volna.

Közben végig dumált. Igazából a semmiről, de arról tartalmasan. Kedvesen beszélt a lányokhoz is. Majd a kezembe nyomta azt a cuccot, amivel az előbb a csodát művelte és kérte, hogy próbáljam ki. Né, nekem is sikerült, csillogott a körmöm. :))

Közben valami szagmintát is mutatott, hogy melyik tetszik jobban. Közben elsütötte azt a poént is, hogy csak ma, csak most 1-et fizet, 2-t kap akció van. Majd hozzátette, hogy nála a zacsi is ingyen van (míg a Tescoban már fizetni kell érte). És anélkül, hogy bármit mondtunk volna, már be is tette a zacsiba a két csomag körömpolírozót és testápolót. Mi meg csak pislogtunk és fizettünk. :))))

Na jó, nekem nagyon megtetszett, hogy ilyen szép körmeim lehetnek. :)

De azóta is azon jár a fejem, hogy milyen zseniális ötlet volt, hogy a kezembe nyomta azt a darab szappant, amiről aztán nem sok szó esett. :)

Ok, gondolom ez nem egyedi technika, de eddig nem találkoztam vele.

2 megjegyzés: