2010. június 13., vasárnap

Kukkoló

Lassan egy komplett állatkertünk lesz. Alapból 3 macskánk van, aki nem sok vizet zavarnak. Van pár madarunk is, akik a mi házunkat választották leendő fészkük székhelyéül. Az egyik pár a terasz egyik oszlopán, a másik a ház elején rakja serényen a fészkét. Imádom nézni őket, ahogy dolgoznak és ahogy incselkednek velem, amikor kint vagyok a kertben, vagy amikor a gép előtt ülök és "ide ülnek mellém" az ablakpárkányra.

Van legalább egy vakondunk is. No, őt nem annyira komálom. Kb. csak annyira, mint a bobcatet, ami feltúrta a gyepünket. :)

És van egy új szerzeményünk! Egy óriási 3 centis darázs. Nem több, 1 db. Immáron egy hete bukkant fel és nagyon érdekesen viselkedik. Egész nap mást sem csinál, csak körbe-körbe repüli a házat és bekopog minden ablakon. Nem akar bejönni, csak kopog.

Volt, hogy kinyitottam neki az ajtót, hogy mit csinál. De nem jött be. Ha nyitott ablakot talál, akkor sem jön be, sőt ott nem is próbál "kopogni". Ha kint találkozunk, akkor sem bánt, legalábbis eddig nem támadott. Közel jön, megnéz, majd repül tovább körbe-körbe.

Krisz megjegyezte, lehet, hogy ez a Google Earth legújabb találmánya. Most már nem csak külső képek készülnek majd a házakról, hanem belső képek is. :)

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Igen, tegnap 7 bejegyzést tettem fel. ;) Az elmúlt időben nem volt rá lehetőségem, hát most pótoltam.

    VálaszTörlés