2010. április 26., hétfő

Szofi a kórházban

No, megérkezett nagy sokára Szofi lelete. Végre kézhez is kaptam és nem csak telefonon informáltak. Sajnos, a korábbi leletet benyelték, de ha kell, csak elő tudják venni.

A zárójelentésből kiderül, hogy nem értették meg, hogy a gyerek nem csak alvásidőben végzi a hókamókát. Nem baj...

Az is kiderült, hogy egy ártatlan kérdést csodásan félre tudnak érteni. Miszerint megkérdeztem az egyik doktornőt, hogy mit gondol az indigó és kristály gyerekekről. Ebből számára az jött le, hogy számomra ez fixa idea... Hurrááá! Ha ez fixa ideám lenne, akkor nem vinném egyik orvostól a másikig. Nem baj...

Hiába vittük be a felvételt Szofiról, NEM NÉZTÉK MEG! Ez derül ki a zárójelentésből. Azt írták, hogy a felvétel nem áll rendelkezésre. Gratulálok ... Nem baj ...

És most jön a legnagyobb poén!!!!!

Szofi ÉBER állapotában THÉTA hullámok jelentkeznek. Másnak ez elalváskor jelentkezik. Ilyenkor az agy sokkal több infót tud befogadni, feldolgozni.

Hurráááá ... Ennek akár örülhetek is, mert ez megkönnyítheti számára a tanulást.

Viszont, amint elkezdődtek úgy igazán a rohamok: több elektródakontaktus is sérült!!! Így a felvétel rohamok alatti része nem igazán értékelhető!!!

Fura: előtte elmesélték, hogy szinte betonszilárdságú az a ragasztó, amivel odaragasztották az elektródákat a gyerek fejéhez és kizárt, hogy elmozduljanak...

Most pedig itt röhögök kínomban. :)))

7 megjegyzés:

  1. Kitartás! Nagyon szoritok, hogy mihamarabb kiderüljön, mi történik Szofival. A múltkor megnéztem a képeket, nagyon szépek a lányok! :)

    VálaszTörlés
  2. Hat akkor most mi is derult ki?
    Gondolom azt eddig is tudatok, hogy nem tudjatok, hogy mi is ez es mi valtja ki.
    Kitettek egy kisgyereket es a csaladjak egy csomo kellemetlensegnek azert, hogy ne legyen megnyugtato eredmeny. Ez nagyon szomoru:-(

    Remelem, hogy talatok valaszt a kerdeseitekre. Kitartas! Tudom nem konnyu ilyenkor a szuloknek. Mi is ateltunk hasonlo helyzetet, de nalunk viszonylag hamar kiderult, hogy mi a baj. A gyerekorvos vegig felre kezelte a gyereket, a gasztroenterologus megnezte a leleteket es szinte rogton ravagta, hogy mi a baj. Mar csak az ellenorzo tesztek voltak hatra.

    Tunde

    VálaszTörlés
  3. Csak egy orvos engedheti meg magának, hogy kiadjon úgy egy zárójelentést, hogy nem mond benne semmit és teljesen elfogadhatónak tartja, hogy nem tudja megmagyarázni a jelenséget.
    Képzeld el, ha a vízvezetékszerelő mondaná, hogy nem tudja, mi okozza a beázást és emellett javasolná, hogy tegyetek alá vödröt, illetve fessétek le a foltot.
    Kb. ennyit jelent az orvostudomány.
    Tisztelet a kivételnek.

    VálaszTörlés
  4. Csak annyit tudok hozzáfűzni az előttem szólókhoz, hogy kitartás! Minden ki fog derülni előbb utóbb, de azért ne adjátok fel a keresést :-)

    VálaszTörlés
  5. Hat igen. Ezt mar ateltuk, at tudjuk erezni. De itt miert tud mukodni a rendszer??? Itt is emberek vannak, nem?

    VálaszTörlés
  6. Persze itt is emberek vannak, de itt meg is vannak fizetve. Nem kuszkodnek megelhetesi es anyagi gondokkal. Mivel "belolunk" elnek erdekuk, hogy legkozelebb is oda menjunk es oda vigyuk a penzunket. Nem rosszabbak a magyar orvosok, de oszinten mi hasznuk szarmazik a beteg emberekbol? Mi elonyuk van abbol, ha Te elegedett vagy? Halapenz? Mar egyre kevesebb az adakozo ember. Sajnos meg jo par ev eltellik, amig megvaltozik otthon a szemlelet. Ha megvaltozik:-( A remeny hal meg utoljara:-)
    Tunde

    VálaszTörlés