2010. április 20., kedd

Krisz utazása

Krisz útja végül szerencsésen ért véget. Az elején kezdődött a parfümös-kézigránátos incidenssel a reptéren, aztán jött a vulkános sztori. Németországból még el kellett volna mennie Olaszországba, de ez gyorsan kiderült, hogy nem lehetséges. Legalábbis repülővel nem. És ha nem megy repülővel, akkor sehogy.

Csütörtök este felhívtam, hogy SOS cselekedjen, mert nem fog tudni hazajönni. Megbeszélte a cégvezetővel és még este befoglalt egy autót másnapra. Ez volt a szerencséje! Következő nap ott tülekedtek az emberek a kölcsönzőben, és sok-sok órát vártak egy kocsira.

Kollégájával is beszélt, még csütörtökön, aki szintén felhívta a figyelmét arra, hogy nem fog tudni elmenni Olaszországba. Erre mondta neki Krisz, hogy majd foglal egy kocsit és hazajön. Erre megkérdezte a kollégája, miért nem repülővel megy haza ..... :))))

Addig jutott el a dolog a tudatáig, hogy Olaszország felé nem mennek a repülők. De az már nem, hogy az egész repteret és minden repteret lezártak, így Magyarország felé sem járnak a repülők. Kisebb magyarázat után helyére kerültek a fejében a dolgok. :)

Kriszt is szembesítették a 400 eurós extra költséggel, de szerencsére a cég kifizette azt is. Péntek reggel így útnak is tudott indulni. 1400 km-t tekert le, de este 10-re már itthon volt. Kicsit fárasztó lehetett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése