2010. április 22., csütörtök

Autókölcsönző felháborító viselkedése

Krisz, mint ahogy már említettem, bérelt autóval jött haza a múlt héten Németországból a légtérzár miatt. Ez eddig ok.

Már azt sem találtam teljesen fairnek, hogy az autókölcsönző 400 eurót elkért a kölcsönzési díjon felül azért, mert az autó elhagyta az országot. De itt legalább nyílt kártyákkal játszottak.

Amikor átadták Krisznek a kocsit, akkor a lelkére kötötték, hogy csak olyan helyen adhatja le a kocsit, ahol valaki személyesen átveszi tőle és aláírással igazolja, hogy az autónak nincs semmi baja. A cél az volt, hogy a Ferihegy 1-en adja le.

Krisz el is vitte a kocsit a Ferihegy egyre, ahol kiderült, hogy csak kulcsbedobós rendszer van. Azaz leparkolsz, bezárod a kocsit, majd egy postaládába bedobod a kulcsot.

De mivel a lelkére kötötték, hogy ilyen helyen ne adja le a kocsit, ezért telefonált egyet és átvitte a Ferihegy 2-re, ahol egy hölgy személyesen, aláírásával igazolva tudta átvenni a kocsit, miután megnézte, hogy az sérülésmentes.

Már ez elég gáz, hogy a kölcsönzőnek fogalma sincs róla, hogy adott irodája postaládás vagy emberekkel "felszerelt" iroda. Hétfőn csipog Krisz mobilja, SMS érkezett. A kölcsönző FÉLMILLIÓ forintnyi eurót próbált a céges bankszámlára terhelni! Krisz rögtön felhívta őket, hogy ez hogy lehet? Azért próbálkoztak be, mert Krisz nem a Ferihegy 1-en adta le a kocsit, hanem a Ferihegy 2-n.

Ekkor Krisz elmondta a történetet, hogy miért ott kellett végül leadnia. Azt hitte felfogták.

Eltelt egy kis idő. A telefonja 2x csipogott egymás után. 2x 120 000 Ft-ot emelt le a kölcsönző a számláról. Amikor ismét hívta őket, akkor ugyanarra hivatkoztak.

Minősíthetetlen szolgáltatás és az ügyfél megkárosítása, amit művelnek.

Mikor Krisz tiltakozott, akkor közölték, hogy 10 munkanapjuk van a helyzetet elbírálni. Döbbenet!

Szervezetlenek és az ügyfélközpontúságtól nagyon messze állnak!

1 megjegyzés:

  1. Tipikus NÉMET !!!!! Ha valami nem úgy megy ahogy le van írva akkor belekavarodnak!!!!
    Nincs logikájuk az tény !!!!

    VálaszTörlés