2010. február 8., hétfő

Hétvége

Ez a hétvége ismét jól telt.

Anyum magától ajánlotta, hogy elmehetnek hozzájuk a csajok hétvégére. És ha már így alakult, akkor el kellett menni ismét kószálni.

Először beültünk megnézni a Vén csontok című filmet. A röhögéstől majdnem kiestem az ülésből. Mások valószínűleg rajtam röhögtek, de nem zavart. A végén csak nehezen nyertem vissza a röhögéstől elvesztett hangom. :)

Majd vettünk egy vasalót, ha már a másik tönkrement.

Krisz felhívott egy bowling pályát és lefoglalt egy pályát. Eredetileg csak 1 órára foglalta a helyet, de annyira belelendültünk, hogy 2 órán át csak gurítottunk. Ezt ma is érzem ... A hasamon kívül mindenemben izomláz van. :)) Hát, nem szoktam a mozgást manapság.

Vasárnap azon agyaltam, hogy el kellene menni mozogni valahova. Nem kellett messze mennünk, csak a ház elé. Lapátolhattuk az újabb adag havat, ami a délelőtt folyamán lehullott. Friss levegő, egészséges mozgás, és még fizetni se kellett érte. :)

Miután felvettük a csajokat, elmentünk a kedvenc éttermünkbe Peténybe és egy finom vacsival zártuk a napot.

Szép napot

2 megjegyzés:

  1. Vicces, hogy milyen gyakran veszünk részt hasonló programokban... a kicsik hétvégén nálunk is anyuéknál voltak, és mi is bowlingoztunk egy jót... :))

    VálaszTörlés
  2. Az Old Dogs-ot mi is lattuk, kivancsi vagyok a szinkronos valtozatra, angolul dolni lehetett a rohogestol. Szeretem megnezni a filmeket eredetiben es szinkronosan, aztan johet az osszehasonlitas, jo kis jatek.

    Tunde

    VálaszTörlés