2010. január 16., szombat

Pénz, pénz, pénz ....

Egyre inkább kezdek meggyőződni arról, hogy ezen a világon minden a pénzről szól, semmi se szent.

Ma délután elmentünk moziba mind a négyen, megnéztük az Alvin és a mókusok 2. című filmet. Ami alapból egy nagyon aranyos, korhatár nélküli kis film. Eddig minden szép és jó. A vetítés előtt bemutatnak pár filmelőzetest és reklámot. Ezzel semmi bajom nem lenne, ha olyan dolgokat mutatnának, ami egy korhatár nélküli film elé való.

De nem!! Ezt a filmet nyomták az arcunkba... Ártatlanul kezdődik a trailer, csak azért, hogy a következő pillanatban az arcunkba kapjuk a tanítónőből lett szörnyet, majd a többi kis "kedves" lényt. És ez nem az első alkalom. Grétinek egy ilyen eset óta vannak rémálmai ...

Itt meg lehet nézni a trailert.

A mókusos film után is sík ideg voltam és kértem a panaszkönyvet. Nem csak panaszkönyvet kaptam, hanem egy főnököt is. Gőze nem volt róla, hogy a korhatár nélküli film előtt egy minimum 12-es besorolású - bár szerintem inkább 16-os - film előzetesét vetítik le.

A vezető elnézést kért, majd elmondta, hogy nem ők, hanem a forgalmazó állítja össze, hogy mik kerülnek a filmek elé előzetes gyanánt. Ígéretet tett, hogy holnapra kiveteti a film elől ezt az előzetest. Ettől én nem leszek boldogabb, mert Gréti halálra váltan ült a székben, pedig csak 1 pillanatot látott, mert gyorsan eltakartam mind a két gyerek szemét. Ráadásul csak 1 moziban nem lesz ott a film előtt (HA tényleg kiveszik), a többiben továbbra is ott lesz.

Felháborító, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak, hogy még többet harácsolhassanak.

Ilyen az RTL Klub is! Délután 4-kor képes benyomni a Szellemekkel suttogó című film előzetesét! Sőt olyan filmeket mutatnak be gyakran délutáni órákban, amit először csak a késő esti idősávban mertek levetíteni (pl. Dr. House). Én nem csak órákra szüneteltetném a műsorszolgáltatásukat, de hosszú napokra, hogy elgondolkodjanak, hogy mikor, kinek és mit mutatnak.

Ufff, még mindig dühös vagyok!!

2 megjegyzés:

  1. Teljesen egyetértek veled. Hála az égnek minket ugyan nem érint a probléma (egyelőre) és azt sem tudom, itt mi a szokás.
    Talán írj egy levelet a műsorszóró felügyeletnek (valami ilyesmi a nevük, nem?).

    VálaszTörlés
  2. Olyan boldognak érzem magam a házasságomban, miután OGODO doktor visszaküldte a férjemet, aki elvált velem 6 hónapig. Am GABRIELA név szerint. Még ha szájam is van a testemen, nem lesz elég, hogy köszönetet mondjak OGODO doktornak az életemben nyújtott segítségért. A férjem elválasztott velem a 6 hónapig és fájdalmaiban és fájdalmaiban volt vele. Szóval mindenhol kerestem segítséget, de semmi sem dolgozott ki, amíg nem találkoztam Doktor OGODO-val, akivel kapcsolatba léptem az interneten. Megmagyaráztam neki a helyzetemet, és megígérte, hogy a férjem 24-48 órán belül visszakerül hozzám, ameddig a szívem még mindig verte őt. Hittem benne, és varázslatot készített nekem, és a férjem pontosan akkor hívott, amikor OGODO doktor mondott. Ő könyörgött, és azt mondta, hogy szüksége van rám, és most újra boldogan élünk az elmúlt 9 hónapban. Mindenki ott, aki elolvassa a cikket, amely segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba vele ... E-mail. Dr. OGODO az ogodomikespells@gmail.com címen további információért
    Ha te vagy ott, átmensz ezen
    az alább felsorolt ​​problémák is tökéletesek
    (1) Szeretné, ha az ex?
    (2) mindig rossz álmod van?
    (3) Szeretne támogatni az irodádban?
    (4) Szeretné, hogy a nők / férfiak után futhassanak?
    (5) Kérek egy gyereket?
    (6) Szeretné, hogy gazdag legyen?
    (7) Szeretné kötni a férjét / feleségét?
    örökké a tiéd?
    (8) Szüksége van pénzügyi támogatásra?
    (9) Megcsaltak és akartok
    visszaszerezze az elveszett pénzt?
    Ha szüksége van vagy szeretne bármilyen információt a szerelemről vagy
    a pénz varázslatai megoldhatják ezt a problémát
    ma a Spell Of Solution Temple-ben ...
    Hogyan lehet boldogabb házasságot várni arra, hogy a házastársod megváltozzon

    VálaszTörlés