2010. január 16., szombat

Pénz, pénz, pénz ....

Egyre inkább kezdek meggyőződni arról, hogy ezen a világon minden a pénzről szól, semmi se szent.

Ma délután elmentünk moziba mind a négyen, megnéztük az Alvin és a mókusok 2. című filmet. Ami alapból egy nagyon aranyos, korhatár nélküli kis film. Eddig minden szép és jó. A vetítés előtt bemutatnak pár filmelőzetest és reklámot. Ezzel semmi bajom nem lenne, ha olyan dolgokat mutatnának, ami egy korhatár nélküli film elé való.

De nem!! Ezt a filmet nyomták az arcunkba... Ártatlanul kezdődik a trailer, csak azért, hogy a következő pillanatban az arcunkba kapjuk a tanítónőből lett szörnyet, majd a többi kis "kedves" lényt. És ez nem az első alkalom. Grétinek egy ilyen eset óta vannak rémálmai ...

Itt meg lehet nézni a trailert.

A mókusos film után is sík ideg voltam és kértem a panaszkönyvet. Nem csak panaszkönyvet kaptam, hanem egy főnököt is. Gőze nem volt róla, hogy a korhatár nélküli film előtt egy minimum 12-es besorolású - bár szerintem inkább 16-os - film előzetesét vetítik le.

A vezető elnézést kért, majd elmondta, hogy nem ők, hanem a forgalmazó állítja össze, hogy mik kerülnek a filmek elé előzetes gyanánt. Ígéretet tett, hogy holnapra kiveteti a film elől ezt az előzetest. Ettől én nem leszek boldogabb, mert Gréti halálra váltan ült a székben, pedig csak 1 pillanatot látott, mert gyorsan eltakartam mind a két gyerek szemét. Ráadásul csak 1 moziban nem lesz ott a film előtt (HA tényleg kiveszik), a többiben továbbra is ott lesz.

Felháborító, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak, hogy még többet harácsolhassanak.

Ilyen az RTL Klub is! Délután 4-kor képes benyomni a Szellemekkel suttogó című film előzetesét! Sőt olyan filmeket mutatnak be gyakran délutáni órákban, amit először csak a késő esti idősávban mertek levetíteni (pl. Dr. House). Én nem csak órákra szüneteltetném a műsorszolgáltatásukat, de hosszú napokra, hogy elgondolkodjanak, hogy mikor, kinek és mit mutatnak.

Ufff, még mindig dühös vagyok!!

1 megjegyzés:

  1. Teljesen egyetértek veled. Hála az égnek minket ugyan nem érint a probléma (egyelőre) és azt sem tudom, itt mi a szokás.
    Talán írj egy levelet a műsorszóró felügyeletnek (valami ilyesmi a nevük, nem?).

    VálaszTörlés