2010. január 16., szombat

Étkező és fürdőszoba

Végre két újabb része kész van a háznak. Elkészült a fenti fürdőszoba és az étkező is kezdi felvenni végleges alakját.

Még amikor Kriszt se ismertem, vettem egy üveg-króm asztalt (ami korábbi képeken látható) 4 db króm-teflon széket, melyek később bőrhatású szövet bevonatot kaptak. Még akkor is jó volt, amikor ketten voltunk már.

De amikor Gréti is elkezdett asztalnál enni, majd Szofi, onnantól tisztántarthatatlan lett. Pontosabban rengeteg extra munkát igényelt az, hogy tényleg csili-vili legyen. Már nagyon rég vágytam egy új asztalra és székekre. A héten ez a vágyam is teljesült. :)

Az IKEÁban - hol máshol :) - megvettük az asztalt. Szép nagyra, akár 10 fősre is ki lehet nyitni. Az interneten pedig megrendeltem a székeket, amiket pikk pakk le is szállítottak. Úgy örülök neki!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett minden! Gratulálok!
    A végén kedvetek sem lesz kiköltözni... :)

    VálaszTörlés
  2. Olyan boldognak érzem magam a házasságomban, miután OGODO doktor visszaküldte a férjemet, aki elvált velem 6 hónapig. Am GABRIELA név szerint. Még ha szájam is van a testemen, nem lesz elég, hogy köszönetet mondjak OGODO doktornak az életemben nyújtott segítségért. A férjem elválasztott velem a 6 hónapig és fájdalmaiban és fájdalmaiban volt vele. Szóval mindenhol kerestem segítséget, de semmi sem dolgozott ki, amíg nem találkoztam Doktor OGODO-val, akivel kapcsolatba léptem az interneten. Megmagyaráztam neki a helyzetemet, és megígérte, hogy a férjem 24-48 órán belül visszakerül hozzám, ameddig a szívem még mindig verte őt. Hittem benne, és varázslatot készített nekem, és a férjem pontosan akkor hívott, amikor OGODO doktor mondott. Ő könyörgött, és azt mondta, hogy szüksége van rám, és most újra boldogan élünk az elmúlt 9 hónapban. Mindenki ott, aki elolvassa a cikket, amely segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba vele ... E-mail. Dr. OGODO az ogodomikespells@gmail.com címen további információért
    Ha te vagy ott, átmensz ezen
    az alább felsorolt ​​problémák is tökéletesek
    (1) Szeretné, ha az ex?
    (2) mindig rossz álmod van?
    (3) Szeretne támogatni az irodádban?
    (4) Szeretné, hogy a nők / férfiak után futhassanak?
    (5) Kérek egy gyereket?
    (6) Szeretné, hogy gazdag legyen?
    (7) Szeretné kötni a férjét / feleségét?
    örökké a tiéd?
    (8) Szüksége van pénzügyi támogatásra?
    (9) Megcsaltak és akartok
    visszaszerezze az elveszett pénzt?
    Ha szüksége van vagy szeretne bármilyen információt a szerelemről vagy
    a pénz varázslatai megoldhatják ezt a problémát
    ma a Spell Of Solution Temple-ben ...
    Hogyan lehet boldogabb házasságot várni arra, hogy a házastársod megváltozzon

    VálaszTörlés