2009. október 12., hétfő

Szombati események

Szombaton még 2 jópofa dolog történt.

Már nagyon régóta szerettem volna egy új fülbevalót. Ilyenre mondjuk 10 évente vágyok. :) Miközben sétáltunk, egy kirakatban megláttam egy szép nyakláncot és a hozzá illő gyűrűt. De fülbevaló nem volt kitéve. Gondoltam, egy kérdést megér. Három dolog derült ki:
-tahiti gyöngy van benne és brillkövek
-nincs ilyen fülbevalójuk
-csak a gyűrű 380 000 Ft lett volna ...

Krisz ekkor megkérdezte, hogy tahii gyöngy nem jó? (Duna túloldalán levő település) :)))

Majd természetesen távoztunk a boltból ... üres kézzel és egy újabb tapasztalattal. De most is beigazolódott, hogy jó érzékem van a drága dolgok kiszúrásához. :))) Azt nem mondanám, hogy jó ízlésem van, mert a magas ár nem feltétlen a legszebb dolgok ismertetőjegye. :)

Miután hazaértünk egy gyereksereg vonult el az utcánkban. Be is csöngettek. Ugyan Grétinek 1000x elmondtuk, hogy nem nyithat senkinek kaput, de ő rögtön rápattant a kapunyitó gombra ... vagy 20 gyerek nyomult be egyszerre a kapun és csokit vagy cukorkát követeltek Halloween alkalmából (kicsit előbbre hozva az eseményt :) ). Mivel ilyesmit nem szoktunk itthon tartani, ezért Krisz egy gyerekpezsgőt nyomott a kezükbe, amit pár hete az apósom hozott ... Mintha azt innánk. :)))

Szép napot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése