2009. augusztus 19., szerda

Méricske és selejtezés

Tegnap sikerült beszélnem a földmérő hölggyel. Megígérte, hogy ma kijön a férje és egy kollégájuk leméricskélni a házikónkat a földhivatali bejegyzéshez. Aztán napközben még visszacsörgött rám és érdeklődött, hogy jöhetnének-e 3 körül. Mivel otthon voltunk, így tudtak jönni és már tegnap leméricskélték a házat.

Mára már le is adták a földhivatalban és érkeztették is.

Ha a földhivatal végezte volna a mérést, akkor 42 000 + 6 000 Ft-ba került volt ez a procedúra. Így viszont csak 30 000 + 6 000 Ft volt. :) A kicsinek is örülni kell. Sőt ez nem is kicsi!

A héten beugrott a burkoló, hogy jönnének jövőhét hétfőn megcsinálni a garázst, pakoljunk ki. Hát ez viccnek jó. :) Tegnap előszedtük a dobozokat és elkezdtük a válogatást. Azon könyvek, dekortárgyak, stb. amik kellettek a barátainknak, odaadtuk. Amitől még nem tudtunk megválni, azokat még meghagytuk. Vannak könyvek, amiket a könyvtárba elviszünk, hátha kell nekik. A maradék cuccal megtelt a kukánk...

Pedig költözés előtt is selejteztem és minden évben 1x-2x megcsinálom. Még jó, hogy nem ragaszkodok a tárgyak többségéhez. :)

Krisz eleinte ragaszkodott a NatGeo gyűjteményemhez, de talán nem dugta el a megmaradó dobozok között, hanem a könyvtár kategóriába tette. Állította, hogy öreg napjain azt fogja olvasni. :) Amikor megkérdeztem, hogy Ausztráliába is vinnénk-e a cuccot, akkor elbizonytalanodott. :)

A maradék cuccokat, amiket egyenlőre nem pakoltunk ki, azt majd vasárnap kitesszük a garázs elé. Csak tudjanak a burkolók bejutni. :)

Szép napot

1 megjegyzés: