2009. május 27., szerda

Kisebb hibák :)

Hurrá! Tudok főzni. Tegnap beüzemelték a főzőlapot és a sütőt! Működik a mosogató és a mosogatógép is! Végre nem a garázsban kell mosogatnom. :)

Tegnap működőképessé tették a garázskaput és a riasztórendszert is. Na persze egyik sem sikerült teljesen... A garázskapu most csak a távirányítóról műxik, a falon levő kapcsolóról nem, mert az illető nem volt benne biztos, hogyan kell bekötni.

A riasztó műxik. Csak 1 kezelőpanellel kevesebbet szereltek fel. Elfelejtették a kiállását is megcsinálni, így majd ismét lehet kicsit vésni, fúrni.

A csengőt se szerelték be, csak szidták a kőművest, hogy miért nem lehetett a zsalukő belsejében elvezetni kibetonozás előtt. Ez jó kérdés ... Most ott is véshetnek.

Vetkőzés
Szofi most is "elszórakoztat". Ismét vetkőző időszakát éli. Grétinek is volt ilyen időszaka, de legalább nem ismétlődött. 1-2 perc alatt pucérra vetkőzik. Semmilyen ruhadarab nem akadály a számára, de a pelus se. Amikor 1 óra alatt 5-6 alkalommal levesz mindent, akkor füstölnek a füleim...

Alvás
Ma már ülve a gép előtt elaludtam délután. Szofi ismét elkezdte az éjszakai bagoly üzemmódot. Remélem, egyszer kinövi és végre nyugiban alhatok.

Cseresznyeszedés

Ma cseresznyét szedtem. Anyum már egy hete szedegeti a fánkról a kiscsajoknak, de ma rajtam volt a sor. Asszem, még lesz mit szedni.

Cinka cica végkifejlet

Nem emlékszem írtam-e, de 2 nappal miután megtaláltam Cinka cicát, megint eltűnt. Fel is hívtam a dokit, hogy nem tudom vinni, mert nincs meg. Egyszer csak este 8 körül megjelent. Elbújt az ágy mögött, alatt, ahol nem lehetett látni. Az öklöm alig fér be a résen, de ő bejutott. Azóta már egész jól helyrejött. Ugyan napközben folyton elbújik, de estétől reggelig nyugiban kolbászol a házban.

Szép napot

1 megjegyzés:

  1. "Hurrá! Tudok főzni." Az élet apró örömei...
    A tegnap én is örvendtem egy lábosnak.
    :-)

    VálaszTörlés