2009. április 30., csütörtök

Házügyek

Megvan a gázengedély és a kéményengedély is! Hurrá!

Hogy egy kis üröm is vegyüljön az örömbe: a kéményes muki addig szenvedett a létrával, míg megsértett egy beltéri ajtófélfát. Ezek az ajtók igen pechesek. :S Először az ajtóbeszerelők törték ki az egyik ajtóban az üveget. Aztán a festők zúztak meg 2 ajtót, ami most újragyártatás alatt van. Ezután a burkoló, amikor próbálta az éket kihúzni az egyik alól, az megbillent tokostól. Tegnap ki szerették volna cserélni az ajtóban levő törött üveget, de a gyár nem olyat gyártott, ami eredetileg benne volt...
Ma pedig a kéményes zúzta meg kicsit az egyik keretet. És ezek csak a nagyobb bakik. A kisebbeket már nem is írom le. Komolyan, ez már komikus. :)

A kéményes is érdekes figura volt. Egy nagyon idős úr. Végig attól féltem, hogy baja lesz. Ja, hogy nem hozott létrát és a szomszédoktól kellett 2 kihúzható létrát kérni...?! Tréfás. Tisztára, mintha a hentesnek nem lenne kése.

A házról majd akkor töltök fel képeket, amikor már élvezhetőbb látványt nyújt. Remélem, 16 nap múlva már lakható lesz. Ha nem, akkor sátorozunk a kertben. :)

Egy kicsit izgulok, mert a kőművesünk effektíve 1 napot dolgozott a héten. Lerobbant a kocsija és a segítője is, így nem tudott jönni. De kihívások nélkül unatkoznék. :)

Ma volt Szofi névnapja. Nagyon boldog névnapot neki még vagy 100-at! :)

Szép napot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése