2010. december 1., szerda

Ma van a pom, pom :)

Sok, sok évvel ezelőtt, ezen a napon láttam meg a napvilágot. Azóta már pár deci víz is lefolyt a Dunán. :)

Ma be kellett mennem Pestre, ezért felajánlottam Krisznek, hogy elviszem dolgozni, úgyis útba esik a munkahelye. Együtt elvittük a csajokat az oviba. Majd amikor szálltunk be az autóba, elővarázsolt egy dobozkát. Abban volt az ajcsim ... egy része. :)

Egy szép órát kaptam a tönkrement helyett. Úúúúgy örültem neki!

Majd elárulta, hogy mára szabit vett ki és hogy programot tervezett nekem. :D

Először elintéztük az én dolgom, majd beugrottunk egy barátnőmhöz. Ott már kicsit kergetett, hogy haladjunk, mert helyet foglalt a Harry Potter filmre. Végül nem sokkal a kezdés előtt értünk oda.

Utána egy fantasztikus ebédet fogyasztottunk el a Fridays nevű étteremben. Mind a kiszolgálás, mind az étel elsőosztályú volt. Azért oda vitt, mert egy kis Amerikát szeretett volna az én életembe is becsempészni, ha már én nem mehettem.

Ezután hazafelé vettük az irányt, bár még beugrottunk a csajoknak megvenni a kariajcsi egy részét.

Napközben többször csörgött a telefonom, SMS-ek érkeztek és én annyira örültem.

Igaz, már 1 nappal korábban is volt aki felköszöntött, ezzel varázsolva szebbé a napomat. Hihetetlen módon tudok örülni annak, ha valakinek az eszébe jutok!

Felvettük a csajokat az ovinál, majd hazajöttünk. Épp a gép előtt ülve vártam, hogy beessenek a leveleim, mag helyreálljon a gépem agya (amit kicsit elhagyott útközben), és Krisznek olvastam fel valamit, amikor egyszer csak a konyha közepén megjelentek a barátaink. :))))))

Mint utóbb kiderült, egy óvatlan pillanatban Krisz nyitotta ki nekik az ajtót, miközben én olvastam. A lámpát is lekapcsolta. Kicsit furcsálltam, de gondoltam, hogy a TV és a gépem fénye elég lesz. Aztán hipp-hopp ott teremtek. Egy általuk készített tortával, amin egy gyertya pislákolt. (Nagy részét gyorsan el is pusztítottuk, nagyon fincsi lett.)

Én ismét csak úúúúúúúúgy örültem! :)

Amikor elmentek, akkor ránéztem a leveleimre és a Facebook üzeneteimre. Egymás után sorakoztak a kedves szavak. És ez engem nagyon boldoggá tett.

Köszönöm szépen mindenkinek ezt a fantasztikus napot!!

5 megjegyzés:

 1. Igazán remek NAPOD (napotok) volt! ez a nap jár mindenkinek. :))
  Itt is nagyon boldog "pom"-ot neked! :))

  ui: túl vagyok a juharszirup kúrán, jövök majd beszámolóval. :)

  VálaszTörlés
 2. Szép napod volt :)
  Meg is akartam kérdezni a FB-on, hogy neked mikor lesz a meglepetés partid? :D

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen mindenkinek! :))

  Vera, kíváncsian várom a beszámolót! De a jelek szerint túlélted szerencsére. :))))

  VálaszTörlés