2010. október 11., hétfő

Gréti programjai

Csütörtökre az ovi ismét programot szervezett Grétiéknek. Most a veresegyházi maciparkba mentek el. Gréti nagyon lelkesen ecsetelte, hogy láttak csípős gólyákat is. :) Azt hiszem, hogy számára az érdekesebb volt, mint a macik. :)

Pénteken úszásra ment. Anyummal ment, mert nekem dolgom volt. A végére értem oda. Anyum mondta, hogy most nagyon nem ment neki. Most másik edző volt, aki sokkal jobban próbálta őket pörgetni és Grétinek ez a tempó még sok volt. Remélem, hogy jövőhéten már a korábbi edző lesz, mert nem szeretném, hogy megutálja az úszást.

Szombaton megint mentünk a sulielőkészítőbe. Már nagyon-nagyon várta. Folyton azt mondogatta, hogy miket kell vinnie, mit kell bepakolnom a táskájába. :)

Most már az elejétől külön csoportokban voltak és a szülőktől rögtön az elején el kellett búcsúzni. Amikor kijött, akkor repesett az örömtől. Megint nagyon jól érezte magát. Sok-sok matricát kapott, mert ügyes volt. A matricákat egy kis füzetbe gyűjthetik, amit szintén ott kaptak.

Közben Szofi eljött velünk vásárolni. Amikor mentünk Gréti elé, akkor közölte, hogy ő már annnnyira várja, hogy ő is ovisulis lehessen. Azt hittem, hogy megzabálom. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése