2010. szeptember 24., péntek

Állatságok

Nem tartott sokáig a másfél macskás lét. Másfél, mert Cinka csak enni jön néha haza, amúgy a napjait kint tölti. Őt csak félnek számolom.

Már a tavasszal egy szürke cica folyton Cinka nyomában volt. Na, nem mintha lehetne kiscicája, de akkor is a nyomában járt.

Aztán időnként letelepedett a kerítésünk tövében kívülről. Majd egyre közelebb és közelebb jött a házhoz. Végül letelepedett a házfal tövében a garázsajtóhoz közel.

Bemutatom Greyt, akinek Krisz volt a keresztapja. :)

Származási hely: Állatságok


Eleinte nagyon csúnya volt a bundija. Tartottam is tőle, nehogy valami betegséget kenjen a már velünk elő állatkákra. De mostanra, az elmúlt pár hét alatt sokat szépült.

Krisz beleszerelmesedett. Azóta kapott saját tálkát és ugyanúgy, mint a többiek, ő is kap enni. A kutyát ő is épp olyan türelemmel viseli, mint a Hofi! Ez azé nem semmi egy utcacicától. Eddig legalábbis még egy pofont se zavart le neki, max odébb lép, ha a kutya nagyon mászókának szeretné használni. :)

Mióta ideköltözött, azóta nem is nagyon csavarog. Itt sütteti magát egész nap. Alig várja, hogy valaki kimenjen és szóljon hozzá 2 jó szót. Ma már hempergett örömében, amikor megsimiztem. Na meg a dörmögőjét is bekapcsolta. :)

Időnként belóg. Ezt annyira nem komálom. Egyrészről előbb szeretném elvinni orvoshoz, másrészről vennem kéne a bátorságot, hogy lenyírjam a körmeit. A sajátjainknak simán lenyírom, de azok pici koruktól hozzám szoktak. Ezt erről a cicáról mégse mondhatom el.

No meg elég egy odabent, aki nem szobatiszta ... Ez lenne Newton. Nem szeretném sürgetni az időt, de már nagyon várom, hogy szobatiszta legyen a kis büdös.

Miért kis büdös? Nem csak azért, mert WC-nek használja az egész lakást. Hanem azért is, mert amikor az ölemben alszik (mint most is), felhőket ereget. És ugyan nem kap mást, csak tápot, de ezek a felhők akkor is komoly szaganyaggal bírnak. :)))

Tegnap már a paplanjainkat is ki kellett mosni. A kis drága azt hiszi, hogy az ágyunkat is használhatja WC-nek .... Ettől kicsit ideges vagyok. De ajtók híján nem tudom kizárni onnan.

Szóval tegnap kimostam a paplanokat, meg persze az ágyneműket is. Csak a lepedőt nem, mert az 2 napja került az ágyra, azt még nem károsította. Persze, előtte miatta kellett kimosni.

Este megyek fel, hogy felhúzom a friss paplanokra a friss ágyneműt, amikor észreveszem, hogy lepisilte a lepedőt ..... áááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Legyen már szobatiszta!

Ha valakinek van ötlete, hogy hogy tudnám legalább arról lebeszélni, hogy az ágyunkat WC-nek használja, nagyon örülnék.

Próbálom alomra szoktatni, ott állok felette akár 10 percet is, hogy okos kutya alomba pisi, kaki. Ha véletlen a pisi oda sikerül, akkor jutifalatot kap. De a nagydolog még egyszer sem sikerült oda. :S

Tudom, figyelni kell, és ha látom rajta, hogy dolga van, akkor oda kell vinni. Viszem én. De ott csak azért sem intézi. Megvárja, hogy megunjam, hogy visszarakom őt és amikor nem nézek oda, akkor valahol máshol könnyít magán.

Pár kép a "vadasparkról".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése