2010. augusztus 20., péntek

Newton és a szobatisztaság

Ez azt hiszem, kemény dió lesz. Ha éjjel ráteszem a pelusára, ahova minden éjjel kétszer lebotorkálok, akkor hajlandó oda pisilni. Sőt, néha a kaki is oda megy. De nappal, szabotálja a pelust.

Vettem neki olyan csöppeket, amitől állítólag könnyedén a pelusra szokik, ha rácsöpögtetek a pelusra belőle. No, azóta végképp kerülni. Megszagolta, elkezdett prüszkölni, majd elrohant.

Tegnap délelőtt elmentünk vásárolni. Mikor beléptem a házba, az első lépésem egy pocsolyába sikerült... :)

Mozi után, amikor hazamentünk, Krisz tippelgetett, hogy hány csapdát találunk. Ő 3 pisire és 1 kakira tippelt. Alábecsülte!!! :D 5 pisi és 3 kaki volt elszórva a ház 2 szintjén. Termékeny ...

Amúgy még mindig jó kutyusnak találom. Játszik, alszik, játszik, alszik. Időnként eszik és iszik. Éjjel szépen alszik velem. Most pedig itt szunyál az ölemben. :)

Időközben történt egy kis baleset. Hiába kértük Grétit egy rahedliszer, hogy ne rohangásszon a kutyussal, mert rá fog lépni. Rá is lépett az egyik lábára. Persze elsőre letagadta, de hát látszik még rajta, ha hazudik, majd elismerte, hogy ő volt.

Szegény kicsi kutya nagyon sírt. Nagyon fura szögben tartotta a lábacskáját. Gréti nagyon megijedt és persze le is szidtuk, így fél napot csak zokogott.

Ez 3 napja volt. Az orvos megnyugtatott, amikor felhívtam, hogy ilyen fiatal kutya esetén még puhák a csontok, nehezen törnek, így nem valószínű, hogy eltört a lába.

Egy csomót masszíroztam neki, de még mindig nem tökéletes. Nem sír, nem panaszkodik, csak gyakran mellőzi, hogy rálépjen. :S

Ha a családom ember tagjai véletlenül lehetővé tennék, hogy nyugiban lehessünk, akkor ő tesz a "szórakoztatásunkért". :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése