2010. augusztus 16., hétfő

Csak mert szeretek fényképezni

Imádok fényképezni. Bármi lehet a tárgya, csak fotózni lehessen. Mostanában néha sikerül egy profi gépet kölcsönkérni és azzal rohangászok, mint a kis kínaiak. :)

Megfigyeltem, hogy mindenkiről lehet jó képet csinálni, ha önmagát adja, ha nem pózol. Én csak mászkálok az emberek között és fotózok. Eleinte sokan zavarban vannak, de a végére mindenki meggyőződik, hogy róla is lehet olyan képet csinálni, ami neki is tetszik. (Mielőtt valaki félreérti, nem magam dicsérem. Nincs miért, én csak egy amatőr, de lelkes kattogtató vagyok, aki sose tanult fotózni.) De mindenkiben meg lehet lelni a szépet. Szerintem. :)

A szomszédaink ismét bulit szerveztek, amire nem csak családtagjaikat hívták el, hanem minket is. Azt hiszem, szerencsénk van velük, mindig szeretettel vannak irányunkban. Ha valami megmozdulás van náluk, minket is örömmel fogadnak.

A bulin pedig jó alkalmam volt fényképezni. Élmény ezt a gépet használni.

A képek pedig itt.

Remélem, egyszer nekem is lehet ilyen gépem és lesz szerencsém igazi fotósoktól is tanulni. Már évek óta ez a nagy vágyam, de mindig van más, ami fontosabbnak bizonyul. Nem baj, addig is kihasználom ezeket a kölcsön pillanatokat és kontárkodok. :)

3 megjegyzés:

  1. Valoban jok lettek a kepek.
    Tunde

    VálaszTörlés
  2. Klassz képek, jó témák!!!
    Én is imádok fotózni -képzelheted a fájdalmamat, amikor tavaly nyáron, az olasz nyaralásunk során esett betöréskor elvitték a gépemet is...
    Puszi,
    Szilvi

    VálaszTörlés
  3. Tünde: köszi :)
    Szilvi: Kicsit megzakkanék, ha ilyen értékű cuccot ellopnának ... :S

    VálaszTörlés