2010. június 22., kedd

Toy Story 3

Szombat délután elmentünk a csajokkal moziba. Először a Marmaduke-ot akartuk megnézni, de amikor láttuk, hogy játszák a Toy Story 3. részét, hát arra neveztünk be.

Mivel van 3D változata is, ezért arra ültünk be. Szofi az egészből csak a speciális gyerekmenüt élvezte, a film egy pillanatig nem kötötte le. Ilyen még nem volt. Ha az ő kritikáján múlna, a film veszteséggel zárna. Kisebb szünetekkel végig nyűglődött.

A popcorn-kóla párost viszont pikk-pakk betermelte.

Gréti ettől hálásabb közönség volt, bár ő is azt állapította meg a végén, mint én. Sok jelenet egyáltalán nem gyerekeknek való volt.

A film minden humort nélkülözött. A felnőtteknek szólót is. Azt már megszoktam, hogy a gyerekfilmek tele vannak olyan humorral, amit csak a felnőttek érthetnek, de ebből ez is hiányzott. Viszont több esetben nagyon feszült, félelmet keltő helyzeteket ábrázolt a film.

Persze, le lehetett vonni ebből is pozitív tanulságokat, értékeket, de összességében ez a film se gyerekeknek, se felnőtteknek nem szólt.

Grafikailag rendben volt, de nem volt az a tipikus ahaaaa és vooooow érzés a 3D hatásoktól, mint mondjuk egy Avatar esetén.

Persze ez csak az én véleményem. Biztos sokaknak tetszeni fog ez a film is.

1 megjegyzés:

  1. Szia Hella!
    Mi is láttuk, mert volt rá ingyen-jegyünk, premier előtt. A lányainknak főként a moziélmény tetszett, a film már nem annyira. Szerintem is voltak benne félelmetes részek!
    Üdv,
    Szilvi

    VálaszTörlés