2010. május 19., szerda

Szomorú vagyok

A blogomon nem nagyon szeretnék politizálni. A választások alatt sem tettem, pedig akkor is lehetett volna miről írni, de minek. Ez viszont szomorúsággal tölt el:

A magyar-szlovák viszony már egy jó ideje elég gázos. Ha azt mondanám, hogy csak onnan jönnek a köpések, akkor nem mondanék igazat. Ez egy oda-vissza dolog. Olyan, mint mondjuk egy Fradi - Újpest focimeccs. Mindkét szurkolótábornak van 1-1 kemény magja, akik a balhékat generálják. De vannak mind a két oldalon olyan nézők is, akik szeretnének a balhékból kimaradni, képesek kulturáltan viselkedni. És valószínűleg ez a többség. De a kisebbség mégis képes tönkretenni egy meccset.

Sajnos a magyar-szlovák viszony is ehhez hasonlít. Mind a két oldalon vannak, akik nehezen viselik el a másik létezését. Immáron a Facebookra is betört az utálat. Anti-Hungary néven indult egy csoport, akik igencsak uszító üzeneteket tesznek ki, provokálják a másik tábort.

Már több ezren jelentették a csoportot, de egyenlőre nem lett levéve... :(

Én nem engedélyeznék semmilyen uszító jellegű tartalmat.

Nagyon remélem, hogy nem fajul tovább az egész helyzet.

2 megjegyzés:

  1. En nem is ertem ezeket az idota embereket.

    Agi

    VálaszTörlés
  2. Szia Hella

    Ne is mondd 2 napja kaptam Fb-n az uzenetet, hogy ilyen van, es en is jelentettem. Mivel nincs letiltva barki megnezheti, en meg ilyennel sohasem talakoztam,azok a megjegyzesek, azok a kepek??? de baromi elszomorito, hogy van ilyen.
    Udv emo

    VálaszTörlés