2010. április 7., szerda

Húsvét 2010.

A húsvét ünneplése igazából szerdán kezdődött, legalábbis Gréti számára, mivel az oviban ők szerdán ünnepelték a húsvétot. Szofiék csütörtökön ünnepelték meg a bölcsiben. Mind a két helyen csokit hozott a nyuszi, amit az ovónénik, dadusok által készített nyuszis kosárkába tett.

A péntek, szombat leginkább a kórházról szólt, de mivel szombaton este elmentek a csajok anyumékhoz, ezért ott is megérkezett a nyuszi. Mind a ketten kétrészes fürdőruhát kaptak. Amikor Gréti meglátta, elkiáltotta magát: "Úristen! Melltartó!" :)))

Persze rögtön fel is kellett próbálniuk. :)

Szombat este moziba indultunk. Már Pesten voltunk, amikor csörgött az egyik szomszéd, hogy riaszt a házunk... Irány haza. Végül nem derült ki, hogy miért riasztott be, de moziba nem jutottunk el.

Vasárnap is anyuméknál voltak a csajok, így végül akkor mentünk moziba. Az Exférj újratöltve című filmet néztük meg. Nagyon jókat nevettünk rajta. Ez a Gerard Butler naon jól néz ki ... :)))))

Hétfőn délelőtt hazajöttek a csajok és jöttek a vendégek is. Ismét bulit szerveztünk, ami ismét jól sikerült, bár sajnos a házban kellett megtartani, mert elromlott az idő. Pedig jó lett volna, ha a kertben lehetünk.

Sajnos, csak 3 család tudott végül eljönni, mert a többiek sorra megbetegedtek. Sebaj, legközelebb bepótoljuk. A hét gyerkőc így is kegyetlen ramazurit rendezett. :)) Mi lett volna, ha mindenki eljön? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése