2010. április 30., péntek

Blogdíj



Janka blogját rendszeresen olvasom. Egyik nap, amikor megnéztem a legújabb bejegyzését, elkerekedett szemmel láttam, hogy blogdíjat ajándékozott nekem. Először nem tudtam kommentben megköszönni, mert fellázadt az oldal, de végül sikerült. :) Itt is köszönöm!



Azt hiszem, most az a feladatom, hogy tovább adjam ezeket a vándor díjakat.
Mézrabló manci blogját nagyon szeretem. Egy időre elvesztettem a fonalat, de sikerült ismét meglelnem a blogját. Nagyon jókat szoktam vidulni a stílusán. Egy-egy története rendszeresen eszembe jut és magamban kuncogok rajta. :) Mint amikor konyhakéssel indítózta a kocsit terhessége során vagy amikor a csomagjaikról ír, hogy a 15 kilós kézipoggyászok pehelykönnyűként való cipelését hogyan oktatja csemetéinek. De sorolhatnám még. Nap mint nap lesem, hátha ismét sikerül pár vidám percek okoznia. :))

Tinkmara szösszeneteit is szeretem. Az ő blogja nem csak az ő életükről szól, hanem szinte egy news site-ot hozott létre. Mindig egy lépéssel előbb jelennek meg nála a különböző bulvár vagy épp attól komolyabb témák, mint a magyar sajtóban. Ráadásul ő a saját gondolataival, érzéseivel fűszerezi, amitől sokkal értékesebbek lesznek (számomra) a cikkek.

Alexandra blogját is szeretem. Pontosabban, mind a két blogját. :) Az egyikben a családjával kapcsolatban ír, a másikban pedig recepteket publikál. Na nem ám hétköznapi recepteket. :) Mindent igyekszik egészségesebbé varázsolni. Itt-ott elhagy ezt az (mondjuk cukrot és fehérlisztet azt tuti), helyette minden mást, általa egészségesebbnek vélt dolgot tesz bele. Az eredményt még sajnos nem volt módomban kipróbálni, de remélem egyszer majd vendégül lát. :)

A Négy a lány című blog mindig ad valamit, akárhányszor olvasom. Szitya annyi szeretettel ír a családjáról, hogy a lelkem mindig megtelik pozitív energiákkal. Öröm olvasni minden sorát.

A napokban ajánlottam egy blogot. Még viszonylag új a blog, de érdekes betekintést nyújt a fogyatékkal élő emberek családjának mindennapjaiba. (Remélem, helyesen fogalmaztam!) Az Apaféleség blog is érdekes, értékes pillanatokat biztosít és sokszor elgondolkodásra késztet.

A Kanadában élő Lívia saját, illetve Mankával közös blogjában is sok hasznos információt ad a kanadai bevándorlás lehetőségeiről, a kanadai élet szépségeiről és árnyoldaláról.

Csilla és Csabi igazán könnyed stílusban ír cairns-i mindennapjaikról. Őket is szeretem olvasni.

A Csábi család blogjában Szilvi családjuk pörgős mindennapjairól ír, de itt-ott megtűzdeli némi theta healing tudnivalókkal is.

És persze VargaK blogját is meg kell említenem. Ő sydney-i élmányeiről, tapasztalatairól ír. Ahogy bele-bele szoktam olvasni az ausztralia.net fórumba is, úgy érzem, hogy akaratán kívül egy megmondó személyiség lett. Bár ezt ő biztos cáfolná, de számomra ez jön le. :)

Persze, nem csak az ő blogjaikat olvasom, de ők azok, akik rendszeresen írnak és minden nap kíváncsian várom, hogy épp milyen témával, eseménnyel rukkolnak elő.

9 megjegyzés:

  1. Ó, nagyon szépen köszönöm a díjat! :)
    Most már csak ki kellene próbálnod néhány receptemet, hogy ízlenek-e egyáltalán ;)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szivesen a dijat, en is mindegyre lesem irasaidat es probalom elmelyiteni az emlekezet tarsolyaban, majdha anyuka leszek legyen mit elovennem! Nagyon jo ez a kis leiras a blogokrol, jo kis reklam ugynokseged lehetne!:)

    VálaszTörlés
  3. juhééé, benne vagyunk a Hella-blogdíj listában:)

    VálaszTörlés
  4. Koszi szepen.:)
    En is "szeretlek" es rendszeresen olvaslak.:)

    VálaszTörlés
  5. Alexandra, az úgy igazán autentikus, ha Te főzöd meg! :))) Majd ha ott leszünk, akkor a Te kifőzdédből rendeljük majd a kaját. Illetve néha vendégül is láthatsz. :)))

    Anna: örülök, ha találsz benne hasznosítható dolgot. :)

    Csilla és Csabi: örülök, hogy örültök! :)

    Ágica: Most sem hagytál vigyor nélkül!

    Mingyá megyek és jól elolvasom a bejegyzéseiteket! ;)

    VálaszTörlés
  6. Nahát Hella!

    Köszönöm szépen!!!! Már többször olvastam a hozzászólásaidat, de mivel nem leltelek a rendszeres olvasóim között, úgy gondoltam, hogy csak néha kukkantasz be! Ezek szerint nem! Igazán jól esett, ritkán kapok ilyen díjakat! Az általad ajánlott többi bloghoz is kedvet csináltál a tiéd mellett, ezért most már én is idecsászkálok majd, meg a többibe is benézek!

    Köszi még egyszer!

    Szilvi (Négy a lány)

    VálaszTörlés
  7. Anna: azt elfeledtem említeni, hogy marketinges vagyok :))))

    Szilvi: ritkán iratkozok fel a rendszeres olvasók közé láthatóan. Outlookba esik be az RSS feed, így azonnal tudom, hogy ki mikor ír újat. De hozzád felirtakoztam nyilvánosan is most már. :)

    VálaszTörlés
  8. OMG...Itt is leírom hogy nagyon lekötelezettnek érzem magam hogy egyáltalán vannak olyanok akik nem ismernek személyesen de képesek olvasni amit vakarok (még nem ijesztettem el mindenkit). Nagyon köszönöm a dicséretet ígérem a jövőben is igyekszem amennyire ingerszegény eseménytelen unalmas hétköznapjaim engedik :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon koszonom en is a dijat, oszinten jol esik, hogy gondoltal ram! :)
    Igaz, mostansag kevesebb idom van es ritkabban irok, de igyekszem bepotolni az elmaradast, hiszen annyi minden van, amirol irni kene/lehetne. :)
    Koszonom meg egyszer:
    Livia

    VálaszTörlés