2009. december 3., csütörtök

Juharszirup kúra 6.

Vége a kúra szirupos részének. Tegnap volt a 10. nap.

A végére rájöttem, hogy ha több citromot csavarok a löttybe, akkor már jó az íze. :) Ráadásul a sok citromlé a C vitamin miatt is fontos.

Beleolvastam egy fórumba, ahol erről beszélgettek. Volt olyan kérdés, hogy szoptatós anyuka csinálhatja-e vagy a bors vagy ez az egész kihat a teje minőségére. Én se ezt, se semmilyen kúrát nem javasolnék terhes és szoptató nőknek. Max. ha orvos figyelemmel kíséri és ő javasolja. És nem a bors miatt, hisz azt rendes ételekbe is teszünk, hanem mert összességében a szervezettől majd mindent megvonunk a kúra alatt.

A másik kérdés, ami érdekes volt, hogy kávézni lehet-e közben. Természetesen nem lehet, ha a 10 napos kúrát választja. Minek küzdünk, ha közben mérgezzük magunkat. De borsmenta-, csipkebogyóteát és szerintem zöld és fehér teát is lehet inni, persze szigorúan ízesítés nélkül.

Ma reggel mandarinlevet ittam. Kicsit csaltam, mert nem kifacsartam a mandarint, hanem a megpucolt mandarint turmixoltam le és azt ittam meg. A gyomrom szerencsére nem dobott hátast. :) Olyan jó volt ismét valami más ízt érezni. :)

Ebédre zöldséglevest ettem. Még tegnap megfőztem, hogy mára tuti csak elő kelljen venni. :) Mindenféle finomságot tettem bele: karalábé, fokhagyma, sárgarépa, fehér répa, gomba. Mindenből jó sokat, hisz ezen kell ellennem most 2 napig. Na meg a mandarinlevemen, meg teákon.

A külső eredmény Gréti számára is észrevehető volt. Tegnap bejött a fürdőbe, amikor zuhanyoztam, majd megszólalt.
Gr.: Anya, lefogytál.
Én : Miből gondolod?
Gr.: Hát mert nem olyan nagy a hasad és a cicid ........ :)))))))))))


Szép napot

4 megjegyzés:

  1. Egy kicsit mostmar megkesve de azert szivbol kivanok boldog szulinapot es Isten aldasat vagyaitok teljesulesehez!

    VálaszTörlés
  2. Még egyszer gratula a kitartásodhoz!
    Kívánok kellemes hétvégét és gőzőlgő vasárnapi húsleves illatot!

    A könnyített kúráról sajnos nem érkezett véleményed!?(Juharszirup kúra 3 számú megjegyzés)

    VálaszTörlés
  3. Anna, köszönöm a köszöntést!

    Csilla, elnézést! Egy ismerős turbo diétát csinál, de annak egy könnyített változatát. Azaz csak reggelire és vacsira a turmixot issza, ebédre eszik valami rendes, de könnyű kaját. Ezt ő is 10-14 napon át csinálja. Az eredmény -6 kiló. Gondolom, hasonlóan eredményes lehet az is, ha a 30 napos, vacsi nélküli juharszirup kúrát csinálod.

    Szép napot

    VálaszTörlés
  4. http://www.biosziget.hu/juharszirup-kura-fogyokura-juharsziruppal-i-25.html

    VálaszTörlés