2009. november 30., hétfő

Juharszirup kúra 5.

A kúrát érintő kérdésekre itt válaszolok, mert többeket érdekel a dolog.

A legutóbbi kérdés a fogyásra vonatkozott.

A kúra leírásában azt olvastam, hogy 10 nap alatt 5-7-10 kiló fogyás érhető el.

Azonban kilókban nem tudom megmondani, hogy történt-e változás, mert nem állok mérlegre a régi anorexiás agybajom miatt. :) Ja és persze mérlegünk sincs pont ezért.

Minden nap mást érzek. Valamikor azt, hogy egy deka se ugrott le, van, amikor azt, hogy tök sok ment le. Valószínűleg a kettő között van az igazság. :) Olyan nadrágok is rám jöttek már 2 napja, amik már 3 éve nem. Nem állítom, hogy könnyedén, de rámjött és be tudtam gombolni. :) A mostanában hordott nadrágjaim esetén pedig kicsit bővebbnek tűnik a nadrág derékban is, fenékben is és combban is.

Sajnos olyan helyen is tünedezőben van a zsír, ahonnan nem kellene (férjem bánatára). :)))))))) De hát valamiért valamit.

Azért jó lenne számokban látni az eredményeket. Sebaj, ha tavasszal megint nekifutok, akkor lehet, hogy megpróbálok leszámolni a fóbiámmal és mérlegelni fogok.

Szép napot

1 megjegyzés:

  1. Igazad van, nem is kell mérlegelni! A legjobb mérlegelés, hogy a mostani gatyáid bővebbnek tűnnek, a régiek pedig jók rád....ennél több bizonyíték nem kell ( a kilók meg mit számítanak :)))) De a legfontosabb akkor is az, hogy jól érezd magad!!! :)

    VálaszTörlés