2009. június 5., péntek

A hét nagyobbik részén Krisz ismét külföldön volt, tegnap ért haza. Elmentünk érte a reptérre. Kivételesen nem az 1-re, hanem a 2-re érkezett. Pedig az 1-et jobban szeretem. Azt nem írta meg, hogy az A-ra vagy a B-re érkezik, nyilván rossz helyen parkoltam le.

Ahogy vártuk, rengeteg kamerával álltak körülöttünk. Mivel a férjem még nem egy sztár, gondoltam, nem őt várják. :) Az egyik stáb egy Michael Jackson utánzatot várt, a másik stáb pedig egy hegymászó csapatot, akik most jöttek a Himalája túráról.

Vajon hova mentünk innen? Hát az IKEÁba. :) Már az összes rövidítő utat ismerem, annyit járunk oda. Most a sarokszekrény belsejét vittük vissza, mert rossz belső elemet adtak hozzá, nem fért be a szekrénybe. A másik elem, ami kellet volna bele, az természetesen most nem volt készleten. Majd jön. Hát ezt nem vártuk meg, vettünk egy polcot bele, ami remélhetőleg jó lesz.

Mivel az egész csapat éhes volt, ezért ettünk pár IKEA hot-dogot és fagyit. Az üdítőt egyszer után lehet tölteni. Ez csak azért érdekes, mert Szofi már előre rohant és mutatta az apjának, hogy hol kell utántölteni a poharakat. :) Illetve ő hot-dogot már nem is kért, mert tudja, hogy utána jön a fagyi. :)

Ma csinálják a kaputelefont és fejezik be a riasztót. Remélem, ezek működni fognak.

Büdös kölkök ... időnként annyi örömöt és feltöltődést tudnak adni. Szofi, mint már írtam, nem nagyon komálja az alvást. 1 perce oldalt néztem és mit csinált ... A kiságyban ÜLVE, száját eltátva elaludt. :) Ha lefeküdt volna, akkor nekem lenne igazam, ezért ülve aludt. Lefényképeztem, erre a vaku fényére felébredt. Kinyitotta a szemét, rámnevetett, majd eldőlt és elaludt.

Szép napot

1 megjegyzés: