2009. március 29., vasárnap

Friss lendület

A héten megérkeztek az útlevelek, így friss lendülettel álltam neki kitölteni Bertók Zoli személyes adatokra vonatkozó táblázatát. Nem 2 perc összeszedni a szükséges adatokat. Meg kell adni: eddigi lakcímek, munkahelyek, végzettségek, személyes okmányok adatai, személyes adatok, gyerekek adatai, szülők és testvérek adatai, általad kiszámolt pontok. Mindent abszolút részletességgel.

Kitöltöttem a leckekönyv táblázatot is. Beszkenneltem a személyes iratokat is (születési és házassági anyakönyvi kivonat, útlevelek).

Hétvégén "elugrottunk" Fiziékhez. Nagyon jót beszélgettünk, de nem tudtunk sokáig lenni, mert anyumék vigyáztak itthon a gyerkőcökre. Sajnos nem a szomszédban laknak, kicsit odébb. De skype-on továbbra is tudunk beszélgetni.

Kölcsönkaptunk Fiziéktől egy IELTS könyvet és CD-ket a felkészüléshez. Köszönjük!

Kati szólt, hogy nem április 25-dikén, hanem 26-dikán lesz az Ausztráliás találka. Remélem ott tudunk lenni és tudunk találkozni!

Közben építjük a házat, hogy minél előbb beköltözhessünk és legalább albérletet ne kelljen fizetnünk.

Kormányunk tovább "vicceskedik". Gyurcsány már a pártelnöki tisztségéről is kénytelen volt lemondani. Fűnek-fának felajánlották az elmúlt hét folyamán a miniszterelnöki posztot. De vagy a pártok nem tudtak kiegyezni, vagy az illető alapból el se fogadta a felkérést. Az interneten egy álláshirdetés kering, melyben miniszterelnököt keresnek. :) A mobilszolgálhatók örülhetnek, mert Gyurcsány Ferenc aláírással egy SMS is kering, amiben afelől érdeklődik, hogy elvállalnád-e a miniszterelnöki posztot. :))))

Az előrehozott választásokat még mindig próbálják elkerülni. A piac kivár, mindenki kíváncsian várja a folytatást.

De legalább állítólag közeledik a tavasz! December óta alig látni a napot. Csak 1-1 órára süt ki és az elmúlt 1-2 nap kivételével hideg volt. De a hétre már azt jósolják, hogy akár 15-20 fok is lehet! Csak eljön már a szebb idő, mindenki hangulatának jót tenne.

Szép napot mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése