2009. március 20., péntek

Az ág is húz...
Nem elég, hogy immáron 3 hete nem birok kilábalni a náthából, de mára a hangom is elment. Nem elég, hogy a bank emelgeti a havi törlesztőnket, de a gépem monitora reggel elkezdett vacakolni. 5 percenként elsötétült és csak az újraindítás használt neki. Nagyon remélem nem adja meg magát, mert éjjel-nappal ezen dolgozok.

És ha ez még nem lenne elég, azért hogy a növekvő havi terheket fedezni tudjuk, igyekszünk racionalizálni a költségeket. Autónk eladósorba került. Ha valakit érdekel, itt talál róla bővebb infót.

Igyekszünk minél hamarabb beköltözni a házba, hogy az albérlet költségeit is meg tudjuk spórolni.

De hogy valami aranyosat is írjak: Gréti, a nagyobbik kiscsajunk, megkérdezte Kriszt, hogy hol lakik az Isten. Hogy egy 4 évesnek ez honnan jut eszébe, nem tudom. De Krisz nem mondott neki semmit, gondolom nem akart családi belviszályt. Grétit nem hagyta nyugodni a dolog és megkérdezte anyumat is. Anyum azt mondta neki, hogy a jó emberek szívében. Gréti úgy tűnik megértette, vagy legalábbis megelégedett a válasszal, mert nem forszírozta tovább. Örülök, hogy anyum ezt mondta, mert ezzel teljesen egyet tudok érteni, én sem mondhattam volna szebben. :)

Józsitól kaptam egy érdekes SBS rádióinterjú linket, ami a magyar bevándorlásról szól. A szöveg magyar, így bárki nyugodtan meghallgathatja. Ez egy hosszabb interjú, amiben kivándorlók is nyilatkoznak.


Mosolygós napot mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése